Camping Zuid Ginkel aan de rand van de Veluwe

Camping Zuid Ginkel is een kleine en knusse camping aan de rand van de Veluwe. De camping is gelegen in Ede en beschikt over ruime kampeerplaatsen. Natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars, ouderen en gezinnen met jonge kinderen beleven bij ons een heerlijk ontspannen. Hier overheerst de natuur, rust En de ruimte.

Camping Zuid Ginkel

Ervaar het ultieme vakantiegevoel en kom ouderwets kamperen. De grootste trekker voor de gasten is nog altijd de natuur, de rust en de kleinschaligheid van de camping. Veel van hun gasten komen jaarlijks terug en voelen zich inmiddels helemaal thuis op het park. Geweldig vinden zij dat! Het persoonlijke contact met hun gasten is ook zeker iets dat zij erg waarderen.

Heerlijk kamperen op een van de ruime en autovrije kampeerplaatsen. Hun plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans, vouwwagens en campers.

Omgeving

De camping is gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe. Duizenden hectare aan bos, sprookjesachtige heide, rustgevende vennen en unieke zandverstuivingen: de Veluwe is een bijzonder stukje Nederland!
De Veluwe is gedurende het hele jaar een populaire vakantiebestemming voor wandelaars, fietsers, rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen. Of je nu wilt wandelen, fietsen, cultuursnuiven of winkelen in Ede, Apeldoorn of Arnhem. Een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe of het Openlucht Museum. Het kan allemaal en het fijne is, je bent er zo.

Leestip:  Ontdek de natuur van dichtbij met de Duin Onder
Een eigen plek, midden in de natuur

Wie wil het niet? Het hele jaar door genieten van de rust en ruimte in een natuurrijke omgeving, direct bij het bos en aan de rand van de Veluwe? Dat kan! Hun jaarplaatsen bieden de mogelijkheid om zo vaak als mogelijk het vakantiegevoel te ervaren.
Voor hun jaargasten zijn zij het gehele jaar geopend. Echter is permanent wonen of wonen voor langere tijd op Camping Zuid Ginkel niet toegestaan. Rust, ontspanning en natuur is uitgangspunt op hun camping, dus vinden zij het belangrijk dat zowel hun toeristische gasten als hun jaargasten zorgen dat de rust op de camping behouden blijft. Huisdieren zijn, mits aangelijnd en niet meer dan twee per plaats, van harte welkom.

Website camping Zuid Ginkel: www.zuidginkel.nl

Leestip:  Europa-Park: nieuwe shuttledienst verbindt camping met Rulantica
 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in