Campspace & Riksja Travel lanceren nieuw reisconcept

Campspace & Riksja Travel lanceren nieuw reisconcept – Riksja Roadtrips biedt corona-proof natuurreizen dicht bij huis.

De Nederlandse reisorganisaties Riksja Travel en Campspace slaan de handen ineen en bieden duurzame vakanties dicht bij huis aan. Met deze vernieuwde samenwerking komt het beste uit twee werelden samen: een ultieme natuurervaring gecombineerd met een bijzondere individuele rondreis weg van de massa.

“Een schot in de roos” aldus Sanne Stoppelenburg, International product lead bij Riksja Travel. “In de snel veranderende markt blijven we positief en moet je kansen zien. Campspace kent de beste natuurplekken van Nederland, Duitsland en België en Riksja travel is zowel binnen als buiten Europa specialist in het organiseren van individuele rondreizen. Hierdoor kunnen we onze formule nu ook dichter bij huis aanbieden.”

Hugo van Donselaar, CEO Campspace.com zag tijdens de corona-crisis het aantal boekingen met meer dan 1000% stijgen. “Met onze campspaces bij locals bieden we een mooi en duurzaam alternatief voor de citytripjes naar Barcelonen Venetië. Dankzij de samenwerking met Riksja Travel kunnen we een grotere groep kennis laten maken met deze nieuwe manier van reizen.”

De Riksja Roadtrips maak je door Nederland, België en Duitsland met tent, (gehuurde) camper, vouwwagen of caravan. Maar ook zijn er bijzondere logeeradressen waar je – zónder buren – in blokhutten of glamping tenten slaapt. Wat de roadtrips zo bijzonder maakt is dat je altijd op het landgoed, achter in het weiland of midden in het bos van Joel, Frits of Angela slaapt. Zo maken reizigers kennis met de allermooiste onontdekte natuurplekken, in the middle of nowhere.

Leestip:  Internationale bezoekers op de Open Dagen 2023

Roadtrippen met positieve impact

Campspace en Riksja Travel zijn voorvechters van verantwoord toerisme. Met de nieuwe roadtrips wordt gebruik gemaakt van bestaande, onbenutte stukken natuur waardoor je dicht bij huis kunt genieten van een buitenvakantie. Daarbij staat verbindingen ontmoeting in de roadtrips centraal. Je ontdekt de natuur zoals ze is en ontmoet de lokale hosts. Geheel kleinschalig en persoonlijk dus. Daar komt bij dat de opbrengsten van een roadtrip direct terecht komen bij de lokale verhuurders en niet bij grotere hotelketens.

campspace

Over Riksja Travel

Riksja Travel is een persoonlijke en eigenwijze reisorganisatie. Je bouwt je individuele reis op maat binnen en buiten Europa. De gepassioneerde bestemmingsexperts kennen het land van A tot Z en weten precies waar je moet zijn en wat je moet zien zodat je volledig ontzorgt op reis kunt.
Met Riksja maak je een reis waarbij je het land en de mensen echt leert kennen. Je ziet de highlights, maar ook de onbekende parels. Je slaapt veelal in kleinschalige hotels weg van de massa en kunt deelnemen aan gave activiteiten die net even anders dan anders zijn, maar vooral verantwoord en met oog voor de lokale bevolking.

Leestip:  Naakte waarheid Spekberg: Wij zijn geen nudistencamping
Over Campspace

Campspace is een online platform dat kampeerplekken aanbiedt op privé-terrein van lokale hosts en microcampings. Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten. Hoe laagdrempeliger het is om een weekendje in de buitenlucht door te brengen, hoe groter de kans is dat mensen dit vaker zullen doen. Campspace streeft naar een toekomst waarin buiten actief zijn onderdeel is van een gezond en gelukkig leven.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in