Camping Walsheim in een prachtig heuvelachtig stukje Duitsland

Camping Walsheim ligt midden in het door UNESCO bekroonde biosfeerreservaat Bliesgau. Een mozaiek van open natuurlandschappen, uitgebreide natuurlijke weide boomgaarden en indrukwekkende bossen wachten op nieuwsgierige wandelaars, fietsers en kampeerders.

De camping is zeer rustig gelegen en gericht op echtparen en gezinnen met jonge kinderen en daarom minder geschikt voor tieners/jonge twintigers.
Direct aangrenzend aan de camping ligt het gemeentezwembad waar hun toeristische kampeerders gratis gebruik van mogen maken. Een schitterend zwembad met een 50 meter bad en een groot kinder- en peuterbad omgeven door goed onderhouden ligweides. De receptie bevindt zich in het “Campinghaus“ gelegen tussen het zwembad en de camping. Voor een gezellig samenzijn kan men hier terecht in de bar of op het zonnige terras terwijl de kinderen zich in de speeltuin vermaken.
De camping heeft ruime standplaatsen voor toeristische plaatsen en jaarplaatsen, ook beschikt de camping over enkele tentenvelden die tevens geschikt zijn voor grotere groepen.

Leestip:  Tips voor kamperen in de winter
Camping Walsheim

Saarland is een prachtig heuvelachtig stukje Duitsland wat voor vele kampeerliefhebbers nog onbekend terrein is. Voor wie op zoek is naar rust, ontspanning en een mooie omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen is camping Walsheim een prima plek om te verblijven. Ook voor motorrijders is de omgeving uitermate geschikt om mooie tourritten te maken.

De camping heeft mooie, grote percelen voor caravan of tent met 16 ampere elektriciteit op alle plaatsen en watervoorzieningen op korte afstand. De camping beschikt over voldoende en schoon sanitair dat voldoet aan de huidige eisen.

Gasten met campers kunnen zowel op de camping als op de camperplaatsen net buiten de camping verblijven. De plaatsen buiten de camping zijn voorzien van elektriciteit en de campergasten op deze plaatsen kunnen gebruik maken van al de faciliteiten van de camping.

Leestip:  Camping Le Caussanel aan de oevers van het meer van Pareloup

Direct naast de camping ligt het gemeentezwembad welke vrij toegankelijk is voor onze toeristische kampeerders, de camping heeft een bar met terras en speeltuin.

Website Camping Walsheim: www.campingwalsheim.de

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in