Verkiezing Camping van het jaar 2021

Ieder jaar wordt een aantal campings uitgeroepen tot Camping van het Jaar in vier verschillende categorieën.

Dit jaar hebben campings een lastige start gehad door de corona crisis. Steun daarom je favoriete camping met jouw stem voor Camping van het Jaar 2021.

Tot en met 26 oktober kun je jouw favoriete camping steunen met je stem. De verkiezing is opgedeeld in vier categorieën:

De fijnste gezinscamping

Campings waar je kinderen naar hartenlust kunnen spelen met vriendjes en lekker kunnen zwemmen. De pret die ze dan uitstralen is met geen pen te beschrijven. Dat zijn de campings voor het ultieme gezinsvakantiegevoel.

De hoogst gewaardeerde huuraccommodatie

Huuraccommodaties worden steeds fraaier en luxueuzer. Bijvoorbeeld een tipi, een dubbeldekker tent op palen, een luxe bungalow in Afrikaanse stijl of denk aan comfortabele huuraccommodaties op ruimte plekken.

De mooiste charmecamping

Charmecampings zijn campings die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met zeer ruime staanplaatsen op idyllische plekken. Stuk voor stuk gedroomde plekjes met veel gastvrijheid door de campingbeheerder.

Leestip:  Eurocamp selecteert meest bijzondere campings
De beste kleine camping

Campings met minder dan 60 plaatsen. Deze campings liggen vaak wat meer in de natuur. De faciliteiten en activiteiten op een kleine camping zijn vaak beperkt, zoals de aanwezigheid van een zwembad of supermarkt.

Selecteer hierna eerst je favoriete camping (in Europa) en beoordeel deze daarna in een categorie (campings zijn automatisch in een of meerdere categorieën ingedeeld).

Kijk hier om bij de ANWB mee te doen met de verkiezing

Met een volledige deelname maak je kans op één van de vijftig cheques van €50,- te besteden op anwbcamping.nl

 2.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in