Hobby heeft een succesvolle Caravan Salon beurs

De Caravan Salon in Düsseldorf was een positieve ervaring voor Hobby. Potentiële klanten van alle leeftijden en enthousiaste dealers kwamen naar de beursstand van Hobby om alles te weten te komen over de nieuwste stijlvolle caravans en campers van het bedrijf.

Klanten werden vooral aangetrokken door de moderne caravanmodellen EXCELLENT en PRESTIGE met vernieuwde interieurs. Ook de alkoof-campers uit de populaire OPTIMA ONTOUR-modellenreeks maakten dit jaar indruk.

Interessante gesprekken

De Caravan Salon van dit jaar in Düsseldorf was een positieve, maar zeer ongebruikelijke start van het seizoen voor Hobby, het in Noord-Duitsland gevestigde bedrijf. “De Caravan Salon was mijn eerste beurs als algemeen directeur bij Hobby. Zelfs in deze uitzonderlijke omstandigheden was het demonstreren van onze voertuigen over het algemeen een heel plezierige ervaring, met veel interessante gesprekken met mensen. Alle betrokkenen hielden vast aan ons hygiëneconcept en ik ben ongelooflijk trots op het hele Hobby Team. Ze hebben fantastisch werk geleverd!” zegt algemeen directeur Bernd Löher.

Leestip:  Gemeente Soest en RBT verlengen samenwerking

Het nieuwe, stijlvolle exterieur van de caravans met een strak design en eenvoudige lijnen viel uitstekend in de smaak bij Hobby-klanten. Wat het interieur betreft, waren vooral de modellen EXCELLENT en PRESTIGE met een nieuw ontworpen woongedeelte indrukwekkend. Hobby biedt jonge gezinnen een groot aantal gezinsvriendelijke indelingen met veel opbergruimte.

Klanten van campers waren vooral onder de indruk van de nieuwe Hobby-alkoofmodellen op een Citroën Jumper-chassis en met dezelfde look en feel als de OPTIMA ONTOUR.

Over het algemeen waren de instapmodellen OPTIMA ONTOUR en OPTIMA ONTOUR EDITION, gezien de grote verscheidenheid aan indelingen en hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een hit bij de veeleisende klanten van Hobby.

De volgende beurs

De volgende verschijning van Hobby op een vakbeurs staat al gepland van 18 tot en met 22 november op “Tourisme & Caravaning” in Leipzig, waar Hobby opnieuw zijn nieuwste innovaties en een breed scala aan producten zal presenteren.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409

Website Hobby Caravan: www.hobby-caravan.de

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in