De vernieuwde campergids Camperstops onderweg

De vernieuwde campergids ‘Camperstops onderweg – Comfortabel op reis’ is onmisbaar voor camperaars die zelf geen douche of toilet aan boord hebben, of voor camperaars die er de voorkeur aan geven om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen op locatie.

Deze campergids bevat in totaal 1450 camperplaatsen mét douche en toilet, verdeeld over 7 landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Zo is er altijd wel een geschikte, comfortabele camperplaats in de buurt te vinden!

CamperstopsIn navolging op de eerste uitgave van Camperstops onderweg – Comfortabel op reis, verschijnt er nu een tweede vernieuwde uitgave. Deze praktische campergids is speciaal samengesteld voor camperaars die of zelf geen sanitaire voorzieningen hebben zoals douche & toilet, of voor camperaars die er simpelweg de voorkeur aan geven om op locatie gebruik te kunnen maken van sanitaire faciliteiten.

In het zeer ruime reis boekje is er altijd wel een camperplaats in deze uitgave te vinden voor een comfortabele overnachtingsplaats met douche en toilet.

Leestip:  Vernieuwde Hymer ML-T 570 ook in Xperience-editie

Auteur: Facile Media B.V. A.E.M. van den Dobbelsteen
Uitgever: Facile Media B.V.
Nederlands Paperback 9789076080673 Druk: 1 juli 2020 352 pagina’s AVI Plus

Als je geïnteresseerd bent kun je het boekje hier bestellen.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in