Mini Camping Het Stammeland voor rust en comfort

0

Als je opzoek bent naar rust en comfort dan ben je hier op het goede adres. Zij liggen midden tussen de weilanden en bloemenvelden, dus geen verkeerslawaai, waar je heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht met mooie zonsondergangen. Daarbij hebben zij een groot, schoon, verwarmd en modern sanitairgebouw zonder munt- en kaartsysteem, het is all-in!

Sanitair

Groot, schoon en modern sanitairgebouw zonder munt- en kaartsysteem, het zit in de prijs inbegrepen. Ook is er een wasmachine en droger aanwezig.

Ligging

De camping bevindt zich midden in West-Friesland tussen de karakteristieke steden Hoorn, Alkmaar, Enkhuizen, Medemblik en Schagen.

Staanplaatsen

Zij bieden 30 grote staanplaatsen van 156 m² aan, waarvan acht gedeeltelijk verhard met grastegels. Elke staanplaats heeft zijn eigen stroomvoorziening.

Geen verkeerslawaai

De camping ligt midden tussen de weilanden en bloemenvelden aan de rustige dorpstraat in de De Weere, waardoor hier alle rust te vinden is. ​

Leestip:  Buitengeluk van start met uniek aanbod
100% zonne-energie

Vorig jaar hebben zij 132 zonnepanelen geplaatst op het sanitairgebouw en overkapping. Hierdoor voorzien zij hun camping volledig van eigen opgewekte zonne-energie. Super duurzaam dus!

Omgeving

Er zijn veel activiteiten in de buurt te doen, zoals mooie fiets- en wandelroutes verkennen en in de buurtsteden worden verschillende evenementen georganiseerd, zoals kaasmarkten en braderieën.

Website Mini Camping Het Stammeland: www.hetstammeland.nl

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in