Camping Wies-Neu aan de rivier de Sûre

Camping Wies-Neu is een familiecamping direct aan de rivier de Sûre gelegen, in het wonderschone landschap van Klein Zwitzerland waarin ook het Müllerthal zich bevindt en een van de eerste campings in Luxemburg. Prachtige fietspaden en wandelwegen (Mullerthal-trail) die vanaf de camping te bereiken zijn. Ook kunt je direct van de camping beginnen met een relaxte kanotocht om vervolgens deze `outdoor´ activiteit compleet te maken met een mountainbike tocht door de bossen terug naar de camping. Daarnaast kun je vissen in de Sûre. Ook aan de kinderen is gedacht. Naast de speeltuin en kabelbaantje zijn er ook diverse dieren op de camping, zoals konijntjes, geiten en paarden. Voor de inwendige mens kun je terecht bij 1 van de heerlijke restaurantjes direct naast de camping gelegen en op de camping zelf is ook een snackbar. Bij de receptie wordt Nederlands gesproken. + Wifi connection.

Leestip:  Volgende zomer kamperen in Oostenrijk? Hier moet je op letten

Activiteiten

Dankzij de ideale ligging biedt Camping Wies-Neu de mogelijkheid tot verschillende activiteiten zoals huur van kano’s, fietsen en mountainbikes.
Een kanotocht tot Echternach is 12km genieten van de prachtige natuur. Tijdens de zomermaanden verzorgt een animatieteam de hele dag animatie voor jong en oud, zowel bij goed als bij slecht weer. Er worden o. a. bingo avonde, karaoke, knutselen, volleybal en pingpong toernooien aangeboden. Regelmatig zijn er in het dorp optredens van fanfares en muziekgroepen voor een gezellige avond. Eind juli/ begin augustus zijn er ook nog een aantal avonden grootse zomerfeesten op de camping, waaronder de `Bierlifeesten´.

Faciliteiten

Het sanitair is in goede conditie en welke zich verspreidt over het ganse terreinen en ook goed toegankelijk zijn voor gehandicapten. Er is ook een kleine wasserette met droger en mogelijkheid tot strijken. In hun kleine winkel annexe receptie vindt je de meest noodzakelijke dingen, van alles voor het ontbijt tot jouw biertje in de avond. Zij hebben iedere morgen dan ook vers brood en lekkere broodjes. Daarnaast kan uiteraard ook de Nederlandse, Belgische en Duitse kranten en tijdschriften niet gemist worden. Uiteraard kunt u hier dus ook terecht voor folders en informatie over de omgeving.

Leestip:  Camperpark Marina Port Zélande - camperplaats op de Brouwersdam

Website Wies-Neu

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in