Camping Grosswalsertal in Großes Walsertal

In het midden van de prachtige natuur van het biosfeerpark Großes Walsertal ligt camping Grosswalsertal op een zonnig plateau op 875 m zeehoogte met een sprookjesachtig mooi uitzicht. Met hun verschillende vrijetijdsaanbiedingen o.a. het eigen zwembad en beach-volleyballveld – moderne en goed onderhouden sanitairvoorzieningen en uiteraard vriendelijke service kunt je bij hun vanaf het voorjaar tot aan de herfst jou vakantie doorbrengen met vele doeleinden in een mooie bergomgeving.

Camping Grosswalsertal is een klein familiebedrijf

Het uitzicht en de ligging van de camping is uniek te noemen. Het heeft dan ook menige bezoekers ertoe gebracht dit als een van de mooiste campings in het Alpengebied te betitelen. Bij hun heerst nog een gezellige, familievriendelijke atmosfeer waar in het hart van de zomer elke keer zowel kinderen als ouders zich snel thuis voelen.

Leestip:  Avontuurlijk kamperen

Wandel paradijs

In het biosfeerpark Großes Walsertal kunt je nog op een heerlijke manier in alle rust van de natuur genieten! Verschillende, goed aangegeven wandelwegen lopen door prachtige bergweiden en soms zelfs tot aan bergtoppen. Elk moment ontdek je dan ook nieuwe indrukwekkende panorama-uitzichten.

Weetjes

Aantrekkingskracht gaat uit van de outdoor tafelvoetbal tafel en de zithoek onder de grote parasol bij de nieuw ontworpen entree van de camping. De parasol beschermt tegen regen en zon zodat er altijd spannende wedstrijden gespeeld kunnen worden. Ook een speeltuin met schommel, glijbaan en zandbak kunnen niet ontbreken. Daarbij zijn de twee outdoor tafeltennis tafels altijd erg geliefd onder de campinggasten.

Gezellige Kiosk

´s Avonds of als het weer eens niet zo goed is, ben je altijd welkom in de zitkamer de Kiosk. Deze ruimte wordt wanneer nodig verwarmd en is een plek om samen te komen voor de jeugd of met de hele familie.

Leestip:  22 juni 2024 is de nationale kampeerdag

Website Grosswalsertal

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in