Camping Salata in de schitterende omgeving aan de Costa Brava

0

Camping Salata gesitueerd in Rosas, in een schitterende omgeving aan de Costa Brava, biedt Camping Salatà je een heerlijk klimaat, rust, kindvriendelijke omgeving en de nabijheid van een prachtig strand met fijn zand en ondiep water. Andere aantrekkelijke faciliteiten zijn de mogelijkheid tot het beoefenen van watersport en het waardevolle culturele erfgoed.

De Camping Salata

Camping Salatà is de ideale plek om gedurende het hele jaar door te genieten van uw vakantie. Alle staanplaatsen van de camping zijn voorzien van stroomaansluiting. De meeste hebben een oppervlakte van 90-100 m2 voor de plaatsing van campers. De bungalows en stacaravans hebben een capaciteit voor 4, 5 of 6 personen en zijn compleet uitgerust om te kunnen genieten van een andere, natuurlijke en onvergetelijke vakantie in de baai van Rosas.

Faciliteiten

Zwembad van12 x 5 meter, supermarkt, modern en functioneel sanitair toegankelijk voor invaliden, baby sanitair, gratis warm water, chemisch toilet, automatische wasserette (met was- en droogmachine), bar cafetaria met terras en schaduw, mini-club voor kinderen in de zomermaanden, picknickplaats, speeltuin, tennisbaan op 300 meter en Wi-Fi internet.

Leestip:  Landgoed Lindehof bij de uitgestrekte Drentse heidevelden en bossen

Website Salatà

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in