Camping Wetland nabij de Groote Peel

Op camping Wetland nabij de Groote Peel ben je van harte welkom op hun kampeerterrein. Als je komt met camper, caravan of tent dan is reserveren niet nodig. Er is altijd wel een plekje voor je. Wanneer je wilt slapen in een trekkershuisje dan is reserveren wel aan te bevelen. Ook jouw hond is welkom (maar helaas niet in de trekkershuisjes). Je kan ‘s-avonds tot ca. 22 uur arriveren.

Wetland is door de NKC (Nederlandse Kampeerautoclub) uitgeroepen tot één van de beste 3 camperlocaties in Nederland van 2016

Camping Wetland

Het kampeerterrein is gelegen tussen Eindhoven en Venlo op slechts vijf minuten (afslag 37) of 10 minuten (afslag 36) van de snelweg A67 en toch zeer landelijk en te midden van fraaie natuurgebieden. Op een afstand van 750 meter bevindt zich het Nationaal Park `De Groote Peel’. Binnen tien minuten wandelen sta je in dit groot aaneengesloten natuurgebied waar je in uren wandelen geen bordje, brievenbus of lantaarnpaal meer tegenkomt. Vanaf 15 oktober tot 30 november zijn delen van het nationaal park afgesloten vanwege de vogeltrek. Dit geldt onder meer voor de ingang vanaf het kampeerterrein.

Leestip:  Kamperen in de boomgaard van Rijksmuseum Muiderslot

Vanuit het kampeerterrein kan je in de directe omgeving mooie wandel-, fiets-, of ruiterroutes maken langs bossen, heide en weilanden. De naam `Wetland’ betekent `Drasland’ en verwijst naar De Groote Peel. Het is de internationale aanduiding voor de unieke waterrijke ecosystemen waar veel dieren en planten hun habitat vinden.

Met de camper

Met de camper op het beton, op het gras of op betontegels in het gras. Een brede betonstrook met uitzicht over weidevogelgrasland biedt plaats aan campers. Daarnaast zijn er ook plaatsen op grasbetontegels zodat je met de banden op een harde ondergrond waterpas staat en toch in het gras. Tenslotte kan je ook op een gewone kampeerplek op het gras gaan staan. Op alle plekken is stroom. Er zijn voorzieningen voor het vullen van water en lozen van vuilwater.

Leestip:  ANWB: nominaties voor de Camping van het Jaar 2024 bekend

Wil je meer weten over Camping Wetland

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in