Camping Il Falcone vlakbij het meer van Corbara

Camping Il Falcone is een kleine, zeer rustige camping met zwembad vlakbij het meer van Corbara, op een hoogte van 520 meter, tussen Orvieto en Todi in het zuiden van Umbrië. Camping Il Falcone biedt naast een zwembad 36 ruime plaatsen met water en elektriciteit voor tenten, caravans en campers middenin een olijfboomgaard. Het uitzicht op het meer is om niet te vergeten.

Camping Il Falcone

Zij bieden 36 kampeerplaatsen in een olijfgaard, elk met drinkwater en elektriciteit, voor tenten, caravans en campers. Het sanitair is modern en schoon, en het uitzicht vanaf de camping over het meer en Umbrië zal je niet snel vergeten. Het vlakbij gelegen Civitella del Lago is een middeleeuws dorp met twee restaurants en een paar kleine winkeltjes.

De camping in een notendop

Camping Il Falcone ligt midden tussen de bossen op een heuvel. Voor kleinere tenten zijn terrasplaatsen beschikbaar, voor grotere tenten, caravans en campers zijn er grotere, vlakke plekken onderaan. Behalve een zwembad en tafeltennis bieden ze niets dat op animatie lijkt.

Leestip:  ANWB maakt Top Campings 2024 bekend

DeLuxe rent-a-tents

Dit seizoen hebben ze twee comfortabele huurtenten in gebruik genomen, volledig ingericht met keuken, opbergmogelijkheden en met goede bedden in de beide slaapkamers.

Dit type tent heeft voor de eerste twee meter rechte wanden waardoor een zee van ruimte ontstaat. Eén tent ligt beneden tussen de bomen, de ander ligt bovenop de richel aan de oostkant en heeft een spectaculair uitzicht.

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is bij de meeste campings verhuren wij de tenten niet uitsluitend per week, maar geheel on demand. Zij willen het hun gasten namelijk zo gemakkelijk mogelijk maken

In 2018 bestaan we 20 jaar!

In 2018 bestaan zij 20 jaar. Met niets zijn ze begonnen, nu zijn ze een seizoenencamping met vele enthousiaste gasten. Daar zijn ze trots op en dat vieren ze door hun prijzen, ondanks de gestegen kosten, op hetzelfde niveau te houden als in 2017. Bovendien ontvangt je na aankomst een bescheiden aandenken!

Leestip:  Volgende zomer kamperen in Oostenrijk? Hier moet je op letten
Activiteiten
  • Wandelen
  • Mountainbiking
  • Raften
  • Sportcentrum verderop langs de weg met voetbalveld en groot zwembad (betaalde toegang)

Wat ze wel bieden is rust en stilte, plus een werkelijk fantastisch uitzicht vanaf de hoger gelegen plaatsen.

Wil je alles weten over Camping Il Falcone

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in