NTKC de oudste kampeervereniging in Nederland

0

Bij de NTKC (Nederlandse Toeristen Kampeer Club) kun je op sportieve en actieve wijze tentkamperen. De rustige en schone terreinen bieden je het hele jaar door de mogelijkheid om rond je tentje heerlijk tot rust te komen en van de omgeving te genieten.

De NTKC is een kampeerclub waar de leden zelf zorgen voor het onderhoud. Zelf de handen uit de mouwen steken betekent dat het kamperen bij de NTKC zeer betaalbaar is. Maar het geeft ook het speciale gevoel mede-eigenaar te zijn van het terrein waar je kampeert!

Zo zijn de terreinen uitgegroeid tot wat het nu zijn: pareltjes! Het meeste werk dat in de club moet gebeuren wordt gedaan door NTKC. Van het onderhoud van de kampeerterreinen en het schoonmaken van de toiletgebouwen tot de (leden)administratie, de communicatie en het besturen van de vereniging.

Leestip:  Buitenlandse campings missen Nederlanders, Belgen en Duitsers.

De kampeerterreinen

De kampeerterreinen liggen stuk voor stuk in unieke stukjes Nederlandse natuur. Wie bij de NTKC kampeert houdt uiteraard rekening met de natuurwaarde van de terreinen. Rust en ruimte staan er centraal, net als respect voor natuur en milieu. Je kunt op veel terreinen genieten van zeldzame diersoorten en van unieke beplanting. Op de meeste terreinen kun je met beperkte voorzieningen ook in de winter terecht.

Informatie over het lidmaatschap

Alleen tentkampeerders kunnen lid worden van de kampeerclub NTKC. Het is verplicht je kampeermiddel steeds na vier overnachtingen te verplaatsten om zo de grasmat mooi te houden.

De leden onderhouden zelf de toiletgebouwen en de leden dragen zelf zorg voor het onderhoud van de terreinen en dat we het op prijs zouden stellen als jij ook af en toe aan een werkdag meedoet? Op de terreinen mogen geen auto’s rijden. Je uitrusting moet per kruiwagen naar de kampeerplek gebracht worden.

Leestip:  ANWB gaat groene energie leveren tegen kostprijs

De Nederlandse Toeristen Kampeer Club heeft de beschikking over 20 prachtige terreinen, verspreid over heel Nederland.

Website NTKC: www.kampeerclub.nl

 3.8/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *