Camping Vogelenzang verscholen in het groen

0

In de Bollenstreek tussen het dorp Vogelenzang en de Amsterdamse Waterleidingduinen – waar het meest gevarieerde duinlandschap van het Nederlandse kustgebied te vinden is – ligt Familiecamping Vogelenzang, verscholen in het groen en omzoomd door bos, weiden en bollenvelden.

 

Familiecamping Vogelenzang is een rustige camping gelegen op het gelijknamige landgoed. De familiecamping wordt niet alleen bezocht vanwege het natuurschoon, maar tevens door de centrale ligging ten opzichte van de Randstad en niet te vergeten de nabijheid van het strand!

Ook zijn er diverse mogelijkheden voor sport en recreatie op het terrein. Er is een sportveld, een verwarmd openlucht 25 meter bad, een verwarmd kinderzwembad, een speeltuin,snackbar/bar en een restaurant met mooi terras. Daarnaast is er gedurende Hemelvaart/Pinksteren en de zomervakantie een animatieteam op de camping aanwezig.

Leestip:  Camping Duinoord verscholen achter de duinen
Camping Vogelenzang

Je vindt op Familiecamping Vogelenzang, behalve de ruime kampeerplaatsen en goed uitgeruste toiletgebouwen. Het gehele terrein is omgeven door hoge bomen met daartussen veel water en groen. Alle kampeervelden bestaan uit kleine grasvelden waar, door de hoge bomen aan de buitenrand van het terrein, de privacy gewaarborgd blijft.

Er worden diverse animatie-activiteiten voor jong en oud georganiseerd.
Bij de ingang bevindt zich de campingwinkel, een wasserette, de receptie en hun restaurant en terras Julia’s.

Ligging

Gelegen midden in het hart van de Bollenstreek. Door de centrale ligging ten opzichte van de Randstad en de kust biedt de omgeving een breed en gevarieerd aanbod van attracties en activiteiten.

Website Familiecamping Vogelenzang: vogelenzang.nl

 1.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in