Camping Simmerschmelz Eischvallei

Camping Simmerschmelz is een gezellige familie camping, waar jou kinderen kunnen meedoen met de speciale kinder-animaties. Van knutselen tot kinderdisco. Met een prachtige ligging een ideale plek voor een onbezorgde vakantie.

Van alles te doen…

Ook voor kampeerders die op zoek zijn naar rust is er volop gelegenheid. Midden in deze Luxemburgse natuurrijke omgeving tref je wandelpaden aan, waar je jou hart op kan halen in de Luxemburgse Ardennen. Heb je na een wandeling of hebben jou kinderen na het meedoen met een activiteit zin in een frisse duik in hun zwembad?

Dan kan dat natuurlijk altijd! Bij hun zwembad kan je genieten van de zon met af en toe een verkoelende duik in hun zwembad.

Hapje eten en drinken… op Camping Simmerschmelz

In de bistro kunt u een drankje bestellen, maar ook gezellig een hapje eten. Hun kok zorgt goed voor de gasten. Even snel een snack uit hun snackbar is natuurlijk ook mogelijk.

Leestip:  Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere

Ook in de winter is het heerlijk vertoeven in hun Bistro, als het haardvuur heerlijk knappert. Waar het hele jaar heerlijk gegeten kan worden en de gezelligste feesten en partijen worden georganiseerd.

In het laagseizoen is de Bistro op dinsdag gesloten.

Zij hebben voor het optimaal genieten van jou vakantie ook een aantal stacaravans te huur. Het gemak dient de mens, bij aankomst heten zij je van harte welkom en overhandigen je de sleutel. Jou vakantie begint gelijk! Wil je af en toe even snel je email nakijken, dan is dat ook mogelijk middels WiFi op de hele camping.

Omgeving

De camping ligt in de Eischvallei. Hier kan je uitstekend wandelen of mountainbiken.
Je kan wandelen rond villa romaine, het vliegeniersmonument of in Hunnebur.

Camping Simmerschmelz voor een onbekommerde vakantie of een prettig verblijf op doorreis. Leuk om te weten: Camping Simmerschmelz 50 jaar is geworden.

Leestip:  Nederland favoriet vakantieland onder Nederlanders

Voor meer informatie kijk op Camping Simmerschmelz

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in