Camping Söralvens Fiske & Stugby

Camping Söralvens Fiske ligt direct aan de visrijke rivier Sörälven en beschikt over 175 standplaatsen, zij zijn alle voorzien van elektrische aansluitingen. In het service huis hebben zij de beschikking over douches, toiletten, sauna’s, keuken met kookmogelijkheden, baby ruimte, mindervalide ruimte en was / droog ruimte en een chemisch toilet ruimte.

Even voorstellen aan Peter en Sylvia

Zij kwamen al 25 jaar in Zweden op vakantie. In 2000 hebben zij van het een op het andere moment deze mooie camping gekocht in Idre. Zij genieten net als zo vele Zweden-gangers van het rustige leven hier, de prachtige natuur en het vrije gevoel.

Faciliteiten Camping Söralvens Fiske

Twee a 3 keer per week kan je in het restaurant de zweedse keuken uit proberen. Op het terrein staan verder nog 10 stugors en 5 slogboden. Bij de receptie vind je een kleine winkel waar je de meest voorkomende benodigdheden kan verkrijgen.

Leestip:  Minicamping d'Oute Poppe - Kamperen bij de boer

Omgeving

De hoogste waterval van Zweden, de Njupeskär is 95meter hoog en is gelegen in het natuur-reservaat fulufjället. Dit is zeker een bezoek waard. (zowel in de zomer als in de winter!). Ook hebben zij de magische trollenweg die je niet mag missen , een mooie route door het prachtige berg landschap waar nog volop rendieren lopen. Voor de wandelaars zijn er schitterende routes te maken van een paar uur tot een hele week.

Activiteiten

In de omgeving van Idre zijn uitstekende mogelijkheden om dicht bij elanden te komen. Zij hebben een route uitgestippeld van circa 3 uur waar het zeker mogelijk moet zijn meerdere elanden te zien. Ze rijden dan met de auto een gebied in waar ze nog veelvuldig voorkomen. Tijdens deze avond hebben ze altijd even een tussenstop op een plek waar ze onder het genot van een kopje koffie de schoonheid en de rust van dit gebied op hun in laten werken.

Leestip:  ANWB: nominaties voor de Camping van het Jaar 2024 bekend

Neem eens een kijkje op Soralven-camping

 

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in