Camping Petite Suisse voor natuur, rust en avontuur

Camping Petite Suisse is een echte panorama camping en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van de camping in de Ardennen heb je een schitterend uitzicht over het dal, de velden en de bossen. Het is een heerlijk gebied om te wandelen, mountainbiken of andere buitensporten te beoefenen. Kamperen kan met jouw eigen kampeermiddelen of je kunt gebruik maken van de geweldige accommodaties. Kom naar Petite Suisse en geniet van natuur, rust en avontuur.

De camping

Kamperen op Petite Suisse in de Belgische Ardennen is een beleving op zich. De camping is opgebouwd uit terrassen met een magnifiek uitzicht op de wijde omgeving. De ligging tegen een zuidhelling maakt de camping bovendien tot een paradijs voor de zonaanbidders. Je kunt volop genieten van alle kampeer comfort. Bij aankomst kun je aangeven of zij jouw caravan op de plek moeten zetten voor je. Dat is pas zorgeloos kamperen.

Leestip:  Kole Tenttrailers voor alle tenttrailer kampeerders

Er zijn drie soorten plaatsen. De comfort 1 kampeerplaatsen, comfort plus kampeerplaatsen en de camper plaatsen. De comfort 1 kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 groot en beschikken naast een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère stroom en een tv-aansluiting met Belgische en Nederlandse kanalen. De plaatsen zijn binnen hand bereik van een water tappunt en bieden u een prachtig uitzicht over het dal. Kiest u voor een comfort plus plaats, dan heeft u ook een eigen water tappunt en water afvoer op een kampeerplek van minimaal 115m2. De keus is aan u! Ook zijn er speciale camper plaatsen met extra luxe voorzieningen. Op een plek van minimaal 100m2, heeft u 10 ampère elektra, een tv-aansluiting met Belgische en Nederlandse kanalen, en een eigen water tappunt en afvoer. Deze plaatsen beschikken over een verhard gedeelte, waar de camper op kan staan én een gedeelte met gras, om lekker op te zitten!

De natuur

De Ardennen zijn bij uitstek een gebied voor heerlijke wandelingen of fietstochten om de natuur te kunnen beleven. De bossen rondom Petite Suisse bieden rust en natuur voor iedereen. En als u de bossen heeft verkend, staan de watervallen van Coo, het stuwmeer van Nisramont en de rotsformaties van La Roche op u te wachten. Achter elke heuvel schuilt weer een ander stukje mooie natuur. En willen de kinderen niet wandelen, neem ze dan mee naar Park Chlorophylle waar ze zich vermaken met klimmen en klauteren tijdens een rondwandeling van ongeveer 1 uur. Ze hebben het niet in de gaten, zo veel pret zullen ze er beleven!

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Website Petite Suisse

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in