Zwaar beladen voertuig veilig en comfortabel

Hoe blijft een zwaar beladen voertuig veilig en comfortabel? Die vraag stond op 11 april 2017 centraal tijdens de MAD® Xperience in Veenendaal voor internationale caravan- en camperjournalistiek. Alles over hulpveersystemen.

Oplossingen beladen voertuig

De conclusie van alle aanwezigen na de MAD® Xperience was dat er een latente behoefte in beeld was gebracht. Moderne auto’s worden vandaag de dag natuurlijk vanuit een economisch perspectief ontworpen, maar ook met het oog op de huidige milieueisen en voor middelzwaar gebruik. Doorgaans hebben gebruikers niet goed in de gaten dat in zwaar beladen situaties behoorlijk wordt ingeleverd op rijeigenschappen, veiligheid en comfort. Dat een hulpveer in dergelijke situaties dan zó effectief is en bovendien alleen extra ondersteunt wanneer het ook echt nodig is, was voor alle aanwezigen een eyeopener!

Leestip:  Trend in hoge autoregistraties zet door in juli

Bedrijfsprofiel

Al sinds 1976 ontwikkelt  MAD oplossingen voor de autobranche. Sinds 1998 maakt MAD deel uit van de Viba Holding. Bij ons is de gebruiker altijd het uitgangspunt. U wilt immers niet alleen comfortabel en veilig rijden maar vooral met plezier achter het stuur zitten.

MAD is een gespecialiseerd bedrijf waar de nadruk ligt op maatwerk en kwaliteit. Ieder MAD product start bij een ervaren researchteam en stopt….. nergens. De keus van professionals bevestigt dat, evenals de belangrijkste keuringsinstanties. Succes is geen toeval.

In werkplaatsen over de hele wereld wordt  MAD gemonteerd of gebruikt. Geselecteerde distributeurs zorgen voor snelle levering en nazorg. Korte lijnen en snel reageren op de marktbehoefte. Stelt u ons gerust op de proef! MAD levert haar producten met optimale ondersteuning voor de autofabrikant, importeur, groothandel, werkplaats en consument. Wij staan dus altijd voor u klaar! Website Mad-tooling

Leestip:  10 tips voor het inpakken van je voortent voor de winter  

Gerelateerde artikelen Caravan beladen en Kogeldruk van de caravan of vouwwagen

 1/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in