Muggen van de wijs

100% natuurlijke stickers van Squitos houden muggen 72 uur op afstand. De vrolijke dierenstickers hebben al heel wat muggenbultenleed bespaard en hielden menig mug op afstand. Dankzij de geur van citronella en eucalyptus die continue wordt afgegeven door de sticker, worden muggen van de wijs gebracht en maken ze rechtsomkeert. Zowel citronella en eucalyptus hebben een sterke geur die het verfijnde gevoel voor richting en smaak van muggen verwarren, waardoor het moeilijk voor hen is om een ​​gastheer te vinden.

Natuurlijke beschermdiertjes

In tegenstelling tot veel andere producten tegen muggen, bevat Squitos geen schadelijke giftige stoffen als Deet. Hierdoor is het product ook geschikt voor de allerkleinsten (0+), voor wie er tot nu toe nog geen écht goed product werd aangeboden. Anders dan bij een anti-mug spray of stick, vervliegt de geur van de sticker niet en werkt Squitos tot 72 uur tegen de muggen. De vrolijke dierenstickers maken het voor kinderen een feest om hun beschermdiertje te plakken op kleding, bedje of buggy.

Leestip:  Het winterse buitenleven

Blikvanger

De 24 stickers zitten in een handig blikje met een boekje waarin de zes verschillende dieren in een rijmpje vertellen hoe ze je – ieder op hun eigen manier – beschermen tegen die zoemende prikkers. Billy de beer, Leo de leeuw, Olly de olifant, Ralph de wasbeer, Fritz de vos en Coco de kat maken het leuker, makkelijker en veiliger om de muggen op afstand te houden.

Een must-have voor thuis en op reis

Squitos is onmisbaar in het apothekerskastje thuis en in de toilettas mee op reis. Het compacte blikje waarin de stickers verpakt zijn, zorgt ervoor dat ze niet uitdrogen en de speciale reisverpakking is handzaam mee te nemen op vakantie. Squitos wordt verkocht in de webshop squitos.com, bij de drogist en aan boord van verschillende internationale airlines. De verkoopadviesprijs is €7,95.

Leestip:  Internationaal onderzoek dat Campercontact

Gerelateerd:
Anti muggen middelen
Muggenradar, waar heb je last van muggen?

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in