Camping Park Beaufort een prachtige plek

Camping Park Beaufort is een rustige en mooi gelegen camping aan de rand van een groot bos. Een prachtige plek voor liefhebbers van de natuur met vele mogelijkheden voor een afwisselende, actieve vakantie, zowel voor gezinnen met kinderen, jongeren als ook ouderen.

Je kunt bijvoorbeeld zwemmen in het grote openluchtzwembad in de zomer, schaatsen of ijs karten op de overdekte ijsbaan in de winter, er is een tennisbaan en er zijn verschillende speelplaatsen op en bij de camping. Tijdens het hoogseizoen wordt er regelmatig een animatie programma aangeboden met o.a. knutseluren, bingo, begeleide wandelingen en andere activiteiten. Een gratis WIFI zone is aanwezig.

Omgeving Camping Park Beaufort

Beaufort is bekend om de ruines van een middeleeuws kasteel, maar ook vanwege de vele goed aangegeven wandelwegen (60 km). Het heeft een optimale ligging om lange wandelingen te maken door de bijzondere omgeving of voor uitstapjes naar pittoreske stadjes als Diekirch, Vianden of Echternach.

Leestip:  Familiecamping Borken am See net over de grens

Op loopafstand van de camping is een slager, een supermarkt, een apotheek, een bakker, een postkantoor en een bank. Tevens zijn er in Beaufort diverse restaurants en café’s.
Zij zijn het hele jaar geopend!

Standplaatsen

Standaard – Deze plaatsen zijn voor 2 personen, 1 tent of caravan. Tevens is inbegrepen stroom (10A), gebruik van gemeenschappelijk sanitair, het zwembad en WIFI in de gratis WIFI zone

Tent & Go – Deze plaatsen zijn ideaal voor wandelaars, inbegrepen zijn 2 personen, 1 kleine tent, gebruik van gemeenschappelijk sanitair, het zwembad en WIFI in de WIFI zone.

Hun Tipi’s

Het tipidorp bestaat uit 4 kleine tipis (elk voor minimaal 2 en maximaal 5 personen) en een grotere tipi (minimaal 4 en maximaal 8 personen). Er is een plaats om kampvuur te maken en een overdekte plek voor als het regent. Ook staat er een echte totempaal! De tipis hebben een houten vloer of houtsnippers op de bodem en het is verboden te roken in de tipis. Je dient zelf slaapzakken en matrassen mee te nemen. Op aanvraag kun je veldbedden tegen een borg lenen.

Leestip:  Minicamping d'Oute Poppe - Kamperen bij de boer

Een elektrische aansluiting bevindt zich in de buurt van het tipidorp (220V/10A). Bij de prijs inbegrepen: gebruik van gemeenschappelijk sanitair, het zwembad en WIFI in de WIFI zone.

Meer weten over Camping Park Beaufort

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in