Bovag partner van Red Bull Caravanrace

Oude tijden herleven op Circuit Zandvoort tijdens Pinksteren, want Red Bull, Max Verstappen, Daniel Ricciardo én BOVAG blazen het TV-fenomeen uit de jaren ’80 nieuw leven in en laten de caravanrace terugkeren! 14 teams binden de strijd aan onder toeziend oog van de Formule 1-coureurs van Red Bull Racing.

BOVAG is partner van de Red Bull Caravanrace die tijdens de Jumbo Racedagen in Zandvoort op 20 en 21 mei gaat plaatsvinden. Max Verstappen en Daniel Ricciardo kregen wereldwijd de lachers op hun hand toen zij afgelopen jaar in een promotievideo in Aston Martins met caravan over het Spielberg-circuit in Oostenrijk raasden. Dat inspireerde Red Bull Nederland om dit oer-Hollandse fenomeen (samen met het achteruitrijden een grote TV-hit in de jaren ’80) naar Nederland te halen. Via www.redbull.nl/caravanrace kunnen consumenten zich aanmelden om aan deze race deel te nemen.

Leestip:  Camperbeurs Hardenberg klaar voor allergrootste editie ooit

Creativiteit Red Bull Caravanrace

De 14 caravans -én de 2 caravans voor Verstappen en Ricciardo- worden belangeloos geleverd door leden van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven en BOVAG levert tevens een bijdrage in de levering en preparatie van de 14 trekauto’s. Op zondag 20 mei rijden de Red Bull-coureurs met hun Aston Martins plus caravan door de Zandvoortse duinen, waarna zij de deelnemende teams gaan jureren op creativiteit. De deelnemers krijgen verf en spuitbussen om ter plekke de hen toegewezen caravan zoveel mogelijk op te laten vallen. Deze beoordeling bepaalt de startopstelling voor de race die maandag 21 mei plaatsvindt. Tijdens een drukbezochte persconferentie op 18 april werden de plannen ontvouwd en al direct bleken media en publiek dolenthousiast over de caravanrace.

Meer weten over Bovag Red Bull Caravanrace

Leestip:  Hardenberg maakt zich op voor meer dan 10.000 camperaars
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in