Camping Nàutic Almata puur kamperen

Op de camping Camping Nàutic Almata, hebben ze de geest van het pure kamperen behouden. Ze hebben meer dan 1.000 staanplaatsen waaruit je kan kiezen, op 5 verschillende zones van de camping: aan de kustlijn in de baai Bahía de Rosas, dichtbij de waterweg, op de binnenpercelen in rustige gebieden zoals dichtbij het natuurpark Parque Natural de los Aiguamolls of in gebieden met meer animatie. Ze zijn allemaal omringd door inheemse vegetatie en bomen die zorgen voor natuurlijke schaduw.

Receptie Camping Nàutic Almata

Bij de ingang van Camping Nàutic Almata, zorgt hun ontvangst team voor een warm welkom en de voor alles wat je maar nodig hebt tijdens jou verblijf. Hier kan je ook in- en uitchecken. Ze beschikken over kluisjes en hoewel dat je overal met creditcard kan betalen op Camping Nàutic Almata, hebben ze twee kashouders en een wisselkantoor.

Leestip:  Kampeerderij De Kaaiewaaier - hoe het begon

Tegenover de receptie kan je het informatiepunt voor kampeerders vinden. Hier kan je excursies plannen, sportactiviteiten of auto’s en fietsen huren bijvoorbeeld.

Diensten

Neem jouw boot of jetski mee en vaar op de baai van Rosas, of spring op de fiets en ontdek de prachtige omgeving. Op Camping Nàutic Almata zorgen ze voor entertainment voor jong en oud, en alle diensten van een eersteklas camping. Ontdek het nu en begin met genieten.

Restaurant

In het Terraza Restaurant kan je terecht voor een van de heerlijke gerechten van het mediterraans keuken, ¨paella¨ of ¨fideuà¨. Het restaurant beschikt over een bedekte eetruimte en een terras met uitzicht op de tuin en het zwembad. Geniet van de avond met een grote variatie shows!

Animatie

De animatoren organiseren de gele dag lang activiteiten voor jong en oud. Volwassenen kunnen deelnemen aan allerlei sportactiviteiten, en ‘s avonds kunnen ze genieten van danslessen met livemuziek of -shows. De kinderen komen samen in de Miniclub die sportieve activiteiten en workshops organiseert, of ze kunnen genieten van hun eerste kinderfeestje in de minidisco. Animatie is hun specialiteit!!

Leestip:  Camping Le Mas De Mourgues vakantie in de Camargue

Alle informatie over Camping Nàutic Almata

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in