Voorjaarsfeest bij Noorderzon Campers

Voorjaarsfeest bij Noorderzon Campers in Wolvega. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart organiseert Noorderzon Campers – net als voorgaande jaren – een Voorjaarsfeest voor (aankomend) camperaars. Tijdens deze show kan je tientallen huur- en koopcampers van binnen en buiten bekijken om te bepalen welk type en welke indeling het beste aansluit bij uw wensen. Bij Noorderzon Campers vindt u een uiteenlopend aanbod: van compacte buscampers tot ruime familiecampers voor zes personen. Twijfelt u nog of ‘camperen’ wel iets voor u is? Tijdens het Voorjaarsfeest beantwoorden onze medewerkers met plezier al uw vragen over het reizen in een kampeerauto.

Wat kunt u verwachten tijdens dit weekend?

  • Ruim aanbod van jonge, scherp geprijsde koopcampers
  • Enkele tientallen huurcampers die klaarstaan voor de start van het seizoen
  • Leuke workshops over ‘camperen’
  • De mogelijkheid om zelf eens proef te rijden in een camper
  • Gratis 1 jaar all-risk camperverzekering bij aankoop van een camper
  • En daarnaast maakt elke bezoeker kans op een week gratis camperhuur
Leestip:  Dit jaar al 13% meer nieuwe campers verkocht
Zie voor meer informatie ook onze website www.noorderzon-campers.nl.

Hapjes, drankjes en leuke workshops

We gaan er – zoals bij ons gebruikelijk is – tijdens de show voor elke bezoeker een feest van maken. Voor iedereen staat er een gratis hapje en drankje klaar.

Bovendien zullen we tijdens de show diverse leuke en leerzame workshops organiseren. Een aanrader is de presentatie waarbij alle basisbeginselen rondom het rijden en verblijven in een camper door een ervaren ‘camperaar’ worden toegelicht. Kom langs en sluit aan; een plekje reserveren is niet nodig.

Camper huren

Tijdens het Voorjaarsfeest bieden we niet alleen verkoopcampers aan, maar u bent uiteraard ook van harte welkom als u overweegt een camper te gaan huren. De meeste verhuurmodellen zijn tijdens dit weekend te bezichtigen. Onze medewerkers zijn aanwezig om u direct te informeren welke campers beschikbaar zijn in de periode waarin u op vakantie wilt.

Noorderzon Campers

Noorderzon Campers is in 2011 opgericht door Haye Nicolaij en Geert van Erp. In 2015 hebben we ons gevestigd in Wolvega en inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste verhuurders van Nederland.

Leestip:  Tonke Busfestival keert terug

Vooral het grote aanbod jong-gebruikte campers bij Noorderzon Campers is uniek. Vrijwel alle campers die we te koop aanbieden, zijn van 2016 of 2017 (maar zeer aantrekkelijk geprijsd ten opzichte van nieuwe campers). Daarnaast is onze huurvloot goed onderhouden en up-to-date. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om onze klanten met een betrouwbare kampeerauto op pad te sturen.

De doelstelling van Noorderzon Campers is om iedereen een geslaagde camperreis te bezorgen en daar werken we iedere dag hard aan!

Praktische informatie

Voor meer informatie over onze huur- en koopcampers en het programma tijdens het Voorjaarsfeest kunt u op onze website kijken: www.noorderzon-campers.nl.

Op 16 en 17 maart is iedereen tussen 8.30 en 17.00 uur van harte welkom. Noorderzon Campers is gevestigd aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega.

Leestip:  Camp to Go is ook dit weekend op de Fiets en Wandelbeurs
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in