Vakantie met een minicaravan

Op vakantie met een minicaravan. Minicaravanhuren.com maakt het vanaf april mogelijk om ook met een zeer kleine auto op een comfortabele kampeervakantie te gaan. Via www.minicaravanhuren.com wordt de Procamp Escape verhuurt. Deze mini-, of ook wel teardropcaravan genoemd, biedt de beschermende knusheid van een caravan met vaste wanden, heeft een volwaardig 2-
persoons bed (2.00 m x 1.48 m), een complete keuken en de mobiliteit van een kleine trailer. En dat alles weegt slechts 400 kg.

Klein kamperen, maar toch tot 4 slaapplekken

Voor wie houdt van eenvoudig kamperen, maar toch ook wat luxe wil, is een minicaravan een wellicht onbekend alternatief. Zo veel zie je ze ook nog niet. Maar dat verandert. Met het compacter worden van auto’s en beperkte trekvermogen (ook in relatie tot de ontwikkeling van elektrische auto’s), zijn compacte kampeermiddelen in de aandacht. Sinds januari van dit jaar is het Slowaakse merk Procamp in Nederland actief. Dit bedrijf bouwt sinds 2010 verscheidene minicaravanmodellen. Eén daarvan is de Escape, welke nu dus ook te huur is.

Minicaravanhuren.com biedt de mogelijkheid om zelfs met een Fiat Panda met trekhaak met een caravan te gaan kamperen. Een B-rijbewijs is vanzelfsprekend niet nodig. En zelfs is het mogelijk om de 2 slaapplaatsen uit te breiden met 2 extra slaapplaatsen op het dak in een daktent. Dus ruimte voor het hele gezin. Hoe leuk is dat?

Leestip:  La Gitana verhuurt leuke en comfortabele caravans
Prijzen minicaravan

Op de website www.minicaravanhuren.com zijn tarieven en voorwaarden te vinden. Een week minicaravanhuren kan al vanaf € 375,- incl. BTW. Ophaalpunt is in Leuvenheim, vlakbij Zutphen. De Escape is beschikbaar vanaf 3 april.

minicaravan

Technische gegevens Procamp Escape
Totale hoogte: 164 cm
Totale breedte: 204 cm
Totale lengte: 395 cm
Binnenbreedte: 148,5 cm
Matrasmaat: 148 x 200 x 10 cm
Ledig gewicht: 400 kg
Maximaal toegestane
massa: 750 kg
Laadvermogen: 350 kg
Voorzien van o.a. keuken met gasbrander, watervoorziening en
koelbox, dakrails, kogel voor
fietsdrager.
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in