Waarom kiezen voor Adria video 2018. Het begin van Adria Mobil, een van de toonaangevende Europese fabrikanten van caravans, campers en stacaravans, gaat terug tot 1965 toen de eerste caravan – Adria 375 – in Novo mesto werd vervaardigd. De allereerste caravan werd geëxporteerd naar en verkocht in Zweden, wat gezien kan worden als een van de indicatoren voor het succes dat Adria’s producten sindsdien op de Europese markt hebben behaald.

Waarom kiezen voor Adria

De belangrijkste succesfactoren van Adria Mobil zijn voornamelijk de uitgebreide kennis en ervaring die het heeft op het gebied van de ontwikkeling, productie en marketing van caravans, campers en stacaravans. Door een volledig dienstenpakket aan te bieden, constant nieuwe innovaties te bedenken en de producten aan te passen aan de behoeften van de klant, behoudt het bedrijf een concurrentievoordeel, terwijl de merknaam Adria tot de meest herkenbare en populaire in de Europese caravanmarkt behoort.

Leestip:  Vernieuwde Adria Twin Max buscampers op MAN

Kwaliteit, innovativiteit en ervaring zijn geïntegreerd in alle Adria Mobil-producten, die eindeloze mogelijkheden bieden voor actieve ontspanning – leer ze zelf kennen!

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in