Camping De Hartjens in de Achterhoek

Camping De Hartjens je uit voelen en je thuis voelen in een prachtige omgeving. De dagen worden alweer langer, het voorjaar komt eraan.  Een ideale tijd om te genieten van al het mooie dat komen gaat en om een vakantie te plannen in Nederland.  Ben je nog niet bekend met deze camping en regio Achterhoek, Montferland, kijk dan verder.  Ook dit jaar worden er weer nieuwe items aan de camping toegevoegd zodat we een complete maar knusse camping blijven. Zij gaan ervoor om je een prachtige vakantie te laten ervaren op hun fraaie mini camping De Hartjens en in de mooie afwisselende omgeving Montfeland, Achterhoek.

Een prachtige afwisselende omgeving.  Onderstaande film geeft een indruk van Montferland

Veel gehoorde reacties zijn dat je bij hun heerlijk kunt kamperen. Fijne douches en goed sanitair. Gratis en snelwerkende wifi op elke plaats. In een prachtige omgeving die uitnodigt om lekker actief bezig te zijn of gewoon heerlijk te genieten van de rust of hun mooie horizon, met uitzicht op de Montferlandseheuvelrug. In de regio is het goed (elektrisch)fietsen, wandelen, skeeleren, mountainbiken en nordic walken en er zijn ook regelmatig allerlei evenementen en festiviteiten.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Hier kan je genieten van de Achterhoekse sfeer en gemoedelijkheid. Gewoon omdat je het prettig vind, kan je vanaf seizoen 2018 ook kiezen voor een plaats met jou eigen privé sanitair. Deze ruime units voorzien van wastafel, toilet en douche staan op comfort panorama plaats 35 en 36. Het aanbod is nog beperkt, dus reserveer tijdig.

De intentie is om in de toekomst meer plaatsen te voorzien van een ruime privé sanitair  unit.

Camperplaatsen Camping De Hartjens

Vanaf de camperplaatsen kijk je in de wijngaard van Avitera. Je hebt prachtig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug. Zij vinden het de mooiste kamperplaats van de Achterhoek, kom het zien en beleven. Ze zijn benieuwd of je deze mening met hun deelt. Als je tijdens het kampeerseizoen van hun luxe, verwarmde sanitair gebruik wilt maken, laat het dan even weten bij de receptie.

Leestip:  Faciliteiten die niet kunnen ontbreken op de camping

Wil je meer weten over Camping De Hartjens

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in