Kamperen op een minicamping

Er even heerlijk tussenuit op een minicamping aan het water, in het bos of vlakbij zee? Ontdek bij hun de meest karakteristieke kleine campings, boerencampings en natuurcampings. Gewoon in eigen land, of elders in Europa. Iedere camping heeft zijn eigen laag- en/of hoogseizoen korting duidelijk in beeld. Zij helpen je bij het vinden van de juiste kleine camping. Je boekt de minicamping met interessante korting met de minicampingcard.

Kleine Camping Gids 2018  + MiniCampingCard 2018

De Kleine Camping Gids 2018 is samen met de MiniCampingCard 2018 te bestellen. In de Kleine Camping gids 2018 heb je een goed overzicht van alle kleine-, boeren- en natuurcampings. Foto’s en duidelijke beschrijvingen maken het je makkelijk om een keuze te maken. Je kan op je gemak door de gids bladeren en rustig een camping uitkiezen.

Leestip:  Camping De Couter even heerlijk uitwaaien

Je boekt de camping met interessante korting als je in het bezit bent van de MiniCampingCard 2018. Deze ontvang je samen met de Kleine Camping Gids 2018. Bestel hier de Kleine Campings Gids 2018 samen met de MiniCampingCard 2018.

Waarom kamperen op een minicamping?

Minicampings hebben een gezellige en rustige sfeer. Ze hebben dan ook nooit veel staanplaatsen. Daardoor kunt u goed van de rust genieten. U heeft er privacy, maar door de kleinschaligheid is het er ook gezellig. Daarnaast liggen minicampings ook nog een op prachtige locaties middenin de natuur. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een vakantie op een minicamping. Of u 45-plusser bent, of met het hele gezin op vakantie gaat. Er is een minicamping die aan uw wensen zal voldoen. Bekijk snel ons volledige aanbod in de Kleine Camping Gids of via onze zoekmachine en boek een minicamping met korting met de MiniCampingCard.

Leestip:  Zonder laadstress op EV-vakantie? Deze landen moet je kiezen!
Zo werkt de Minicampingcard
 • Vermeld bij reservering dat u in bezit bent van de kortingskaart. Toon vervolgens bij aankomst bij de camping(locatie) uw kortingskaart.
 • Geniet voordelig van uw vakantie, binnen de aan-gegeven periode (de kaart is het gehele jaar geldig)
 • Toon bij het afrekenen nogmaals uw kortingskaart bij de receptie.
 • Tarief is per nacht voor 1 staanplaats en tenminste voor een verblijf van 2 volwassenen, 1 auto + 1 tent/caravan/camper, 4 kWu elektriciteit, minimaal 1 x per dag warme douche. Exclusief toeristenbelasting en overige heffingen.
 • U rekent af met het aangegeven tarief:
  € 11, € 12, € 13, € 14, € 15, € 16, € 17,
  € 18, € 19, € 20, € 21 of € 22.
 • De korting is uitsluitend van toepassing bij een rechtstreekse boeking van de MiniCampingCard-accommodatie.
 • De korting is niet van toepassing in combinatie met andere kortingen of acties van/bij de desbetreffende camping(locatie) en/of verhuurorganisatie.
Leestip:  2,5 miljoen Nederlanders minder op zomervakantie dan vorig jaar
 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in