Camping Malden tussen 2 wandelroutes

Camping Malden is landelijk gelegen aan de Jufferstraat in Malden. Het kampeerterrein ligt precies tussen 2 wandelroutes in. Op donderdagochtend komen in alle vroegte de wandelaars namelijk direct langs de camping. Op vrijdag komt het wandel-legioen op nog geen 500 meter afstand van de camping voorbij over de feestelijke Rijksweg, vlak voordat deze overgaat in de Via Gladiola! De camping ligt op 15 minuten fietsafstand van de Wedren (start Vierdaagse) en binnen 20 minuten fietsen bent u in de binnenstad van Nijmegen, waar de bruisende Vierdaagsefeesten plaatsvinden!

Camping Malden

De camping is geopend van zaterdagochtend 15 Juli 2017, 10.00 uur tot en met zaterdagochtend 22 Juli 2017, 11.00 uur. De camping is bedoeld voor deelnemers aan de Vierdaagse van Nijmegen en hun verzorgers. Op de camping vind je de gemoedelijke en gezellige Vierdaagsesfeer, maar ook de rust die de wandelaars nodig hebben.

Leestip:  Camper mee naar Denemarken: hier moet je op letten
Faciliteiten

Op deze camping zijn alle nodige voorzieningen aanwezig. Er zijn ruime en nette douches en toiletten, een chemisch toilet, een aparte water-aftapmogelijkheid. Ook is er een centrale ontmoetingstent aanwezig, met daarin een magnetron, koelkast, vriezer, een televisie en picknicktafels. De auto parkeer je op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Bovendien kun je, tegen vergoeding, gebruik maken van internet d.m.v. WIFI.

Services

Als service verzorgen zij voor jou een taxibus-pendeldienst vanaf de camping naar de Wedren en ook weer terug. Een volledig verzorgde maaltijd laten bezorgen kan via de cateringservice. Verder staan er op de camping sportmasseurs en blarenprikkers tot jouw beschikking. Om het je nog gemakkelijker te maken is het mogelijk om een fiets te huren.

Kijk voor meer informatie op Camping Malden

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in