Camping La Fresneda vlakbij La Pedriza

Camping La Fresneda bouwt op een lange geschiedenis, met vernieuwingen in 2009 en in 2016. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn ze een gezinscamping geworden waar rust en respect voor elkaar belangrijk zijn. Bij La Fresneda staan harmonie en saamhorigheid voorop.

 

Omgeving van Camping La Fresneda

De omgeving is prachtig, zij bevinden zich te midden van essen (een veel voorkomende boomsoort in deze streek), weiden en boerderijen. Het is een rijk gebied met een grote diversiteit aan wilde fauna: ooievaars, reeën, berggeiten en een enkele vos… Het meer van Santillana is een natuurreservaat met watervogels.

Vlakbij ligt La Pedriza, een wereldberoemde rotsformatie, met talrijke paden en verborgen plekjes, waar wilde geiten, vale gieren, vossen, reeën en veel kleine vogelsoorten leven. Sommige van die vogels zullen je de hele wandeling volgen, omdat ze weten dat we vroeg of laat zullen pauzeren om te eten …

Madrid

Cultuur, kunst, monumenten: zij zijn misschien wel de best gelegen natuurcamping om Madrid te bezoeken. Bij de ingang van de camping vind je meteen de bushalte. Om de 30 minuten vertrekt er een bus die je binnen 45 minuten naar Madrid brengt (Plaza de Castilla, buslijn 724). Van daaruit kunt je gemakkelijk het culturele centrum van Madrid bezoeken door over te stappen op een bus of metro naar het stadscentrum. Zij raden aan om buslijn 27 te nemen.

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen
Handig om te weten

Het klimaat is uniek, in de zomer kan het ´s nachts 16 graden zijn; lekker fris dus… Zij accepteren de ACSI- CampingCard het hele jaar door, ook in het hoogseizoen! In het hoogseizoen geldt deze iedere week van maandag t/m donderdag. Zij accepteren de WebCampista-pas mits deze geldig is. In het laagseizoen, het Paasweekend en lange weekenden is het tijdstip van vertrek van de camping ’s middags. Je hoeft zich dus niet te haasten. Zij begrijpen immers dat je het weekend maximaal wilt benutten.

Kijk voor meer informatie op Camping La Fresneda

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in