Skoy polyether en koudschuim kussens

Skoy Polyether is gevestigd in Dodewaard. Zij maken polyether/koudschuim kussens en matrassen op maat. De toepassingen zijn legio zoals caravankussen, loungekussens, bootkussen en losse kussens.

 

Maatwerk is hun specialiteit

Rond, kort, lang en bijvoorbeeld afwijkende hoeken en uitsparingen. In hun werkplaats in Dodewaard produceren ze in volledig eigen beheer het product dat je zoekt. Naast maatwerk van polyether/koudschuim kussens en matrassen leveren ze een zeer groot assortiment stoffen en kunstleer uit voorraad van o.a. het merk Sunbrella. Zij werken voor bedrijven en particulieren. Je koopt dus rechtstreeks bij de producent.

Binnen- en buitenkussens en matrassen op maat

Daar staat Skoy voor. Kussens voor binnen én buiten of matrassen met speciale vormen.
Zij maken in hun eigen werkplaats alles op maat zoals jij dat wenst.

Leestip:  Amstervan helpt je vertragen
Caravankussens bekleden

Ben je op zoek naar nieuwe caravankussens of wilt je ze opnieuw laten bekleden?
Dan bent je bij Skoy Polyether aan op het juiste adres. Skoy produceert maatwerk caravankussens en matrassen van koudschuim.

Door een grote diversiteit aan schuimrubber, polyether en koudschuim en daarbij een groot assortiment meubelstoffen, outdoorstoffen en bekledingsstoffen kunnen wij snel en efficiënt aan bijna iedere wens voldoen. Zij leveren elke gewenste maat caravankussens en caravan matrassen van polyether/koudschuim, in de door jou gewenste lengte, dikte of bijvoorbeeld met uitsparingen of rondingen. Aan de hand van een sjabloon/mal kunnen zij dit voor je realiseren.

Skoy werkplaats

Skoy  heeft een eigen werkplaats in Dodewaard. Met een modern machinepark zijn zij in staat om echt maatwerk te maken. Koudschuim en of polyether kussen voor boot, caravan of loungeset, maar ook matrassen. Een enorme collectie stoffen maakt dat zij vrijwel elke kleur en patroon kunnen toepassen.

Leestip:  Campr onthult met trots het nieuwste model De Outcast

Kijk op de website van Skoy Polyether

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in