Wandel mee met de Reuma Walk

Kom in beweging met reuma! Op 9 september wordt voor de vierde keer de Reuma Walk georganiseerd. Een wandelevenement voor mensen met een reumatische aandoening. De opbrengst gaat naar het Reumafonds, om meer onderzoek mogelijk te maken.

Vanuit Fietscafé De Proloog in Amerongen heeft de organisatie van de Reuma Walk een mooie wandelroute door de bossen uitgezet, waarbij de wandelaar zelf kan kiezen om 5, 10 of 15 kilometer te wandelen.

Onderweg zijn voldoende rustpunten ingebouwd om even op adem te komen. En dit is nodig, want zo’n 90% van de route gaat over onverharde paden.

In beweging met Reuma Walk

Eén van de organisatrices, Astrid van den Nieuwenhof, weet als geen ander hoe het is om te leven met een reumatische aandoening en hoe belangrijk het is om zo veel mogelijk te blijven bewegen. Vanuit die ervaring en de passie voor het wandelen heeft zij vier jaar geleden, samen Wanda Catsman, de Reuma Walk opgezet.

“In alles houden we rekening met de grilligheid van Reuma” aldus Astrid. Zo zijn er op de route voldoende rustmomenten en kan de deelnemer op de dag zelf bepalen om minder of juist meer te lopen.

Leestip:  Bezoek de eerste editie van Vakantiebeurs Noord-Nederland
Inschrijving geopend

De Reuma Walk wordt speciaal georganiseerd voor mensen met reuma, maar ook mensen zonder reuma zijn van harte welkom. Deelname kost € 7,50. Tijdens de inschrijving kun je een extra bijdrage geven of een actiepagina aanmaken, zodat je je kunt laten sponsoren voor het Reumafonds. De opbrengst van de Reuma Walk gaat naar het Reumafonds. In de afgelopen drie jaar is er al meer dan € 5000 euro opgehaald voor onderzoek!

Schrijf je nu in op www.reumawalk.nl en blijf op de hoogte via www.facebook.com/reumawalk.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in