Camping Kindervreugde aan de Belgische Kust

Camping Kindervreugde is een kleine camping, gelegen op 500 meter van Plopsaland in Adinkerke (De Panne). Ondanks de kleinschaligheid kan je toch rekenen op een compleet en net sanitair, eerlijke prijzen en voorzieningen voor de kinderen.

Bezoek bijvoorbeeld de Belgische Kust (De Panne, Koksijde, Nieuwpoort en Oostende zijn vlakbij), breng Plop en Megamindy een bezoek in Plopsaland en vergeet ook het pittoreske Veurne niet. Je zit hier goed voor een leuke vakantie!

Camping Kindervreugde

De kampeerplaatsen op camping Kindervreugde zijn zo’n 100 m² groot en beschikt over elektra (6A), water, afvoer en gratis WIFI. De rustige kampeerplaatsen zijn omgeven door mooie weilandschappen. Op de camping staat ook mooi groen zodat u, indien gewenst ook wat schaduw en/of privacy kunt opzoeken.

foto speeltuintje

Het sanitair gebouw wordt dagelijks onderhouden. Uiteraard zijn alle voorzieningen voor handen die je verwacht, alsook een wasmachine en een droogkast.

Leestip:  Camping De Couter even heerlijk uitwaaien

Ook aan de kinderen word gedacht! Verwacht geen grote speeltuinen en zwembaden maar wel enkele leuke speeltoestellen, een grote trampoline en een voetbalveldje.

Seizoenplaatsen

Het is op Camping Kindervreugde ook mogelijk om voor een langere periode te verblijven.
Een maandplaats of misschien wel een seizoens- of jaarplaats. Vraag naar naar de voorwaarden.

Camping Kindervreugde is ideaal gelegen. Het ligt niet enkel in de achtertuin van Plopsaland, er is gewoon echt veel te bezoeken en te doen in de omgeving. Je komt werkelijk overal met het openbaar vervoer, zo kan je op 500 meter van de camping op de Kusttram stappen die je langs alle Belgische kuststeden brengt.

Wil je meer weten over Camping Kindervreugde

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in