Camping Kikmolen genieten in het hart van de natuur

0

Pal in het RivierPark Maasvallei, en aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen, ligt camping Kikmolen. De unieke locatie staat garant voor een brede waaier aan natuurpracht en maakt van de Kikmolen de ideale vertrekplaats voor fiets-of wandeltochten. Toe aan een dagje stad? Binnen een kwartiertje sta je in wereldstad Maastricht! Uiteraard heeft camping Kikmolen alle faciliteiten die je van een hedendaagse camping verwacht.

Limburg fietsparadijs 

Limburg Fietsparadijs, zegt men wel eens. En dat is niet overdreven. Het gebruiksvriendelijke fietsroutenetwerk werd aangelegd in 1990 en is sindsdien hét voorbeeld geweest voor andere locaties, maar kent nergens zijn gelijke. De knooppunten leiden je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier naar de mooiste natuurpareltjes, pittoreske dorpjes en bruisende steden. Camping Kikmolen ligt pal op knooppunt 60.

De natuur in al haar glorie

Start je wandeling aan de Kikmolen en geniet meteen van het gevarieerde natuuraanbod. Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide. Grote waterplassen getuigen van een geschiedenis grind- en zandwinning. Hoge toppen bieden grootse vergezichten.

Leestip:  Camping Wesertal het wilde oosten van belgië

Ga zelf op stap of kies voor  extra beleving met een Nationaal Park Ranger, die je het park met een andere blik laat bekijken. Meer info? Vraag hun ernaar en ze helpen je graag verder.

Kamperen

Comfortabel kamperen met alle mogelijke faciliteiten? Dat kan op een van hun 120 toeristische plaatsen! Plaats je eigen tent of caravan op één van de gezellige graspleintjes. Er is ruime keuze.

De percelen zijn voorzien van elektriciteit en soms zelfs met eigen watervoorziening.

Op hun toeristische plaatsen kun je zowel terecht voor één nacht als voor meerdere nachten. De ondergrond van hun plaatsen bestaat uit gras op harde zandgrond, dit heeft het voordeel dat water snel wegzakt en de grond erg veel draagkracht heeft.

Website Kikmolen: campingkikmolen.be

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in