Camping Grimbergen in de groene rand rond Brussel

Camping Grimbergen is een oase van rust in de groene rand rond Brussel. Het is een kleine, maar gezellige camping, waar zowel kampeerders met tent, maar ook met een caravan of camper welkom zijn.  De camping beschikt uitsluitend over staanplaatsen voor toeristen. De exploitatie van de camping is in handen van de familie Chrispeels.

De afgebakende en genummerde staanplaatsen hebben tenminste een oppervlakte van 80 m2 en bieden de mogelijkheid van een elektrische aansluiting ( 10 amp. ). De plaatsen op het voor tenten gereserveerde terrein zijn niet genummerd. Voor campers zijn er speciale verharde kampeerplaatsen, die vanzelfsprekend ook voorzien zijn van stroomaansluitingen. In de onmiddellijke nabijheid hiervan vind je tevens een lozingspunt voor afvalwater en chemisch toilet, alsmede een kraan voor drinkwater.

Het moderne sanitair gebouw is ruim van opzet en verwarmd. Het sanitair wordt minimaal dagelijks schoongemaakt en is van alle gemakken voorzien. Alle wastafels en douches zijn uitgerust met drukstopmengkranen. Warm water is bij het dagtarief inbegrepen! Verder zijn een toilet- en doucheruimte voor mindervaliden, alsook een aparte baby verzorgingsruimte aanwezig. Een wasmachine en een droogautomaat zijn tegen extra betaling eveneens beschikbaar.

Leestip:  Camping De Veldscholte een oase van rust, ruimte en natuur

Op 200m van de camping bevindt zich een bushalte, waar ieder uur een bus richting het centrum van Brussel stopt. De bus rijdt dagelijks met uitzondering van de zondagochtend.

Het dorpscentrum van Grimbergen ligt op wandelafstand van de camping. Direct naast de camping zijn er enkele goede restaurants, waar je uitstekend kan eten en de plaatselijke specialiteiten kunt proeven. Op zondagochtend wordt in het centrum, rond de basiliek een markt gehouden. Tevens bevinden er zich naast de camping ook nog enkele restaurants.

In het centrum van het dorp ligt het wellness-centrum ” Thermae Grimbergen “, al waarvoor het hele gezin allerlei mogelijkheden worden aangeboden op het gebied van sauna, zwemmen, massages, enz.

Bij de receptie van de camping vind je talrijke toeristische brochures, maar eveneens een aantal uitgestippelde fiets – en wandelroutes in de omgeving, die vele bezienswaardigheden biedt.

Leestip:  Camping De Couter even heerlijk uitwaaien

WIFI is gratis beschikbaar in het onthaalkantoor.

Kijk hier als je alles wilt weten over Camping Grimbergen

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. Beste

    Hebben jullie nog een plaats van dinsdag 27 juli tot zaterdag 31 juli?

    Vriendelijke groeten
    W. Van Hecke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in