Camping El Molino in het hart van Navarra

Camping El Molino is een familiecamping van 1ste categorie, gelegen op een paar kilometer afstand van Pamplona in een natuurlijke omgeving langs de schilderachtige rivier Arga. Deze uitstekende locatie in het hart van Navarra, maakt deze camping een bevoorrechte startpunt om de meest karakteristieke plaatsen in de regio te bezoeken. Al meer dan 30 jaar werken ze om hun klanten te laten genieten van het verblijf en hoewel ze een belangrijke uitbreiding en renovatie uitvoerden in 2000, vernieuwen ze elk jaar en verbeteren ze de camping. Ze hebben gratis Wifi op de gehele camping.

Ze zijn zeer bezorgd voor het milieu, dus hebben ze een Environmental Management System geïmplementeerd en voldoen ze aan de internationale norm ISO 140001, zodat ze kunnen zeggen dat ze maatschappelijk verantwoord omgaan met hun omgeving.

Camping El Molino

is een ideale plek voor familie-uitstapjes, kinderen zullen er vele activiteiten vinden en een geweldige tijd beleven. Ze hebben onlangs een verwarmd overdekt zwembad met spa geopend, dat het hele jaar open is en waar je kan genieten van de sterren, terwijl je zich in het water ontspant. Zij bieden vele activiteiten op het gebied van sporttoerisme voor alle leeftijden. Bij de receptie van de camping, zullen hun medewerkers je graag op de hoogte brengen van alle activiteiten die worden georganiseerd in hun omgeving.

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen

Ecovakanties

Ecotoerisme is een toeristische activiteit die plaatsvindt in de natuur zonder deze schade te berokkenen. Het is een manier van reizen die probeert de ontwikkeling van het toerisme te verenigen met ecologie. In hun camping zijn ze sterk betrokken met het milieu en ze maken gebruik van duurzame energiesystemen zoals zonnepanelen of pellets en doen aan compostering en recycling van alle afval.

Ze proberen ook om lokale sport te promoten en deze te bevorderen in elk van de door hun georganiseerde activiteiten door het sponsoren van het voetbalteam in het dorp en het organiseren van een van de tien cuadritriatlons samen met de Federación Navarra de Triatlón, het gemeentebestuur van Mendigorría en de bakkerij Bioandelos.

Natuurlijk, is de regionale keuken voor hun erg belangrijk en steken ze veel van hun energie in de bevordering ervan. Jaarlijks vieren ze een van de belangrijkste beurzen in Navarra voor biologische producten, de Feria Ecológica de Mendigorría.

Leestip:  Camping Oeltjen bij het het Zwischenahner Meer

Zoals je kan zien, is het de filosofie van het bedrijf zo natuurlijk mogelijk te functioneren, met biologische voeding en lokale ontwikkeling.

Op de camping hebben ze een uitgebreide zone met staanplaatsen voor tenten en campers. Dit zijn zones met gratis Wi-Fi en omgeven door groen, waar de acacia’s en platanen zorgen voor voldoende schaduw voor de klanten.

Alles weten over camping El Molino

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in