Camping Deja Vu Kom, speel, geniet en herinner

Een kleinschalig ruim opgezette en kindvriendelijke camping, luxe safaritenten (“glamping”), sfeervolle Bell-tenten, een gîte en een comfortabele bungalow. Zwembad, bar, gezellig restaurant met terras, dierenweide en veel speelruimte. Rust, ruimte en gezelligheid. Een heerlijke plek voor alle seizoenen.

Camping Déjà Vu Is een kleinschalig, ouderwets (&) gezellig.

Vraag jezelf eens af of vraag je kinderen eens naar één van de mooiste herinneringen. Wedden dat er 9 van de 10 keer een vakantie of uitje naar boven komt? Een typische; “weet je nog toen“?

Dat is waar zij met de camping graag voor willen staan. De herinnering naar vroeger ophalen. De camping zoals zij hem in hun herinnering hebben staan met het ophalen van een pannetje friet, in de ochtend broodjes halen met een knijpportemonnee vol centjes, verstoppertje spelen als het al donker is en vooral veel spelen en leren in de natuur!

Leestip:  Op avontuurlijke rondreis naar Peru of Chili

Maar ook de nieuwe generatie hiermee kennis laten maken. Geen volle animatieprogramma’s of flitsende disco’s, maar even tot rust komen in de natuur en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken, zodat ook zij een nieuwe en prachtige herinnering hebben aan de camping.

Kom, speel, geniet, herinner en maak de leukste nieuwe herinneringen samen!

De Camping

De ruime plaatsen, relaxte sfeer en de vele faciliteiten maken het verblijf tot een succes.

Het kampeerterrein is direct gelegen aan de oever van een klein riviertje de “THÈZE”. De 25 zeer ruime plaatsen (wel 100-300m2) liggen op vlak terrein en bieden zowel zon als schaduw.

Op camping Déjà Vu / VALENTHEZE kun je naast kamperen met eigen tent/caravan/camper, geheel ingerichte en van alle comfort voorziene safaritenten huren, de nieuwe Bell tenten of verblijven in hun gîte of luxueuze bungalow op het terrein.

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen
Faciliteiten

Op het 5 ha. grote terrein bevinden zich een zwembad, kinderboerderij, sportvelden, jeu de boules banen, speeltuin, salle de jeux en vooral veel ruimte.

Om het vakantiegevoel compleet te maken zijn er een bar en restaurant waar men elke dag terecht kan voor een heerlijke maaltijd in een ontspannen sfeer. Het Restaurant biedt dagelijks de mogelijkheid te komen eten en elke morgen vers brood op te halen. Op het terras is het heerlijk toeven onder het genot van een drankje & hapje.

De kinderboerderij en de salle de jeux zijn de favoriete plekken voor de kinderen, evenals het zwembad. Gezien de grootte van het terrein is er genoeg speelruimte voor jong en oud.

Website Camping Déjà Vu: campingdejavu.fr

 5/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in