Camping de Vijverhof dé SVR camping in de Betuwe

Het leven op de camping is een unieke ervaring. Het is pas te begrijpen op het moment dat je zelf eens bent wezen kamperen. Het is echt een aanrader mocht je het nog nooit hebben gedaan. Heb je zelf nog geen caravan en wil je het toch eens voorzichtig proeven zonder gelijk zelf een caravan aan te moeten schaffen? Dat kan zeker! Bij hun op Camping de Vijverhof in de Betuwe kun je ook één van hun caravans huren. Het allerleukste voordeel is dat je deze niet hoeft te installeren en op te bouwen. Deze staan kant en klaar op je te wachten. Wil je kennis maken met het kampeerleven? Een betere plek dan de Betuwe vindt je niet.

Bij dé SVR camping in de Betuwe is ruimte voor 25 caravans en tenten. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van tegelplateau’s, 6 ampère elektra, riolering voor vuilwaterafvoer en een waterkraan. Je kunt kiezen uit zonnige standplaatsen of schaduwrijke standplaatsen. Daarnaast beschikt de camping over 3 speciale camper-plaatsen. Deze hebben een verharde ondergrond, een vaste stroom- en wateraansluiting. Ook is er een stortbak aanwezig om jouw chemisch toilet te legen. Het fijne aan deze camping is het beperkt aantal standplaatsen. Een kleine camping creëert meer contact tussen gezinnen dan bij grotere campings. Door het beperkte aantal standplaatsen en dus ook gezinnen, leer je jouw kampeerburen sneller (her)kennen.

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden

Het gehele terrein is voorzien van gratis internet (WiFi) en is voor alle gasten toegankelijk. Je kunt zo gemakkelijk informatie opzoeken over bijvoorbeeld mooie fietsroutes of leuke activiteiten in de omgeving. Ook het thuisfront wil zo nu en dan de nodige foto’s ontvangen. Het is altijd leuk om een kleine indruk te krijgen van jullie landelijke avontuur.

Deze camping heeft verschillende voorzieningen en activiteiten waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Voor gezamenlijk tijdverdrijf en vermaak vindt je in hun recreatieruimte “De Herberg” een tafeltennistafel, pooltafel en voetbaltafel. Ook is er een spel- en leeshoek aanwezig. Op het erf vindt je meerdere skelters waar alle kinderen gebruik van mogen maken. Kinderen hebben vaak energie voor tien, met name in de vakantie zijn ze bijna niet te remmen. De speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak en wipkip; en het kleinvee op de kinderboerderij met kippen, konijnen, geiten, schapen en onze verzorgpony Fientje houden de kleintjes gegarandeerd de hele dag zoet.

Camping de Vijverhof

De camping is SVR geregistreerd. (Stichting Vrije Recreatie, kamperen bij de boer)
Camping de Vijverhof is geopend vanaf 15 maart t/m 31 oktober.
Huisdieren zijn toegestaan. Honden dienen aangelijnd te zijn.

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 

De sanitaire voorzieningen, voor dames en heren zijn gescheiden, bevinden zich op het midden van het terrein. Ook voor mindervaliden en gezinsruimte met babybadje is er een aparte ruimte gerealiseerd. Er zijn 3 afwasgelegenheden, een wasmachine, een wasdroger, een losse centrifuge en een koelkast aanwezig.

Kort om “samen genieten bij dé SVR camping in de Betuwe.”

Website Camping de Vijverhof: campingdevijverhof.nl

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in