Camping de Brembroeken een oase van rust en ruimte

0

In het Noord-Brabantse Vortum-Mullem ligt aan de rand van een heerlijk rustig stukje natuurgebied, Gastenverblijf De Brembroeken. Aan het einde van een doodlopende weg ligt middenin de weilanden hun boerderij met studio, trekkershut, vakantiehuis en camping. Ze hebben regelmatig interessante aanbiedingen, vraag hiernaar.

Op hun erf tref je een oase van rust en ruimte aan. Genieten van de opkomende of ondergaande zon, een heerlijke wandeling in de natuur of gewoon even een vers eitje op het erf halen voor jouw ontbijt, bij De Brembroeken is het allemaal mogelijk.

De Brembroeken; een gastenverblijf voor wie één wil zijn met de natuur.

Camping De Brembroeken

..biedt met 18 campingplaatsen gegarandeerd rust en ruimte aan haar campingbezoekers. Je verblijft op een prachtig nieuw ingericht terrein met een keurig  toiletgebouw, dat van alle gemakken is voorzien, inclusief stortplaats voor het chemisch toilet.

Leestip:  Avontuurlijk kamperen  “In ut land van Breda”

Je kunt inchecken vanaf 13:00 en ze willen graag dat je om 11 uur op jouw dag van vertrek het kampeermiddel van de plaats hebt. In overleg is later vertrek op deze dag mogelijk, er komen dan bijkomende kosten van 8 euro bij en dien je uiterlijk om 19 uur van het terrein af te zijn, dit kan mits jouw plek niet al gereserveerd is.

Hun plaatsen zijn voorzien van een stroompunt van 6 Ampère (een plek met 10 Ampère is beschikbaar tegen meerprijs).

Omgeving

Het dorpje Vortum-Mullem ligt centraal in het Land van Cuijk. Een regio waar weilanden en akkers afwisselen met dorpjes en kleinschalige industrie. Hier vindt je uitgestrekte natuurgebieden. Vortum-Mullem is gelegen aan de Maas. In het gebied langs de Maas vindt je de karakteristieke Maasheggen. Eenmaal de Maas overgestoken, dan sta je midden in het Nationaal Park Maasduinen.

Leestip:  Natuurkampeerterrein Den Ouden Dam

Het dorp zelf kenmerkt zich als een hechte gemeenschap, met een actief verenigingsleven en een groot sociaal netwerk. In een straal van 3 tot 5 kilometer vindt je verschillende supermarkten. Eetgelegenheden tref je eveneens in de nabije omgeving.

In de directe omgeving tref je vele toeristische dorpjes en tal van toeristische trekpleisters.

Website Camping De Brembroeken: www.brembroeken.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in