Camping Bissen aan de Sûre

Camping Bissen is een 4-sterren camping, waar je kan kamperen aan de oever van de Sûre. Tevens is er de mogelijkheid om een stacaravan te huren. Hier kan je een ontspannende vakantie in een prachtige omgeving met vele mountainbike- en wandelmogelijkheden doorbrengen. De schilderachtige Sûrevallei is de ideale omgeving voor een ontdekkingsreis langs de burchten en kastelen. Het grootste stuwmeer van Luxemburg en de Ardennen biedt talloze watersportmogelijkheden, bovendien kan je op de camping zelf in de Sûre zwemmen.

Camping Bissen

De kampeerplaatsen van camping Bissen bevinden zich direct aan het water van de Sure. Je kan jouw kind dus zien spelen in het water, of zelf gaan vissen. Daarnaast is er stroom beschikbaar (10A) en zijn er drie sanitairblokken verspreid over de camping.

Sanitair

Ze beschikken over verzorgde, moderne sanitaire voorzieningen die elke dag schoongemaakt worden. Op hun camping vind je een gehandicapten- WC en douche, baby- en kindersanitair,  toilet en wastafel, individuele wascabines en verwarmte Sanitärgebouw. Daarnaast is er ook een wasmachine, wasdroger en centrifuge aanwezig.

Aan deze camping kan je vissen in het prachtige water van de Sûre, een rivier die langs de gehele camping loopt. Luxemburg is een paradijs voor hengelaars. In de meren en rivieren zit forel, snoek, baars, paling, karper en veel andere soorten vis. Om van de oever van rivieren te vissen heb je een vergunning nodig. Op de Sûre is vissen toegestaan op 2 km van de rivier de sûre langs onze camping en op 2 km in Dirbach. ( op 10 km )

Esch-sur-Sûre

Ligt op 3 km van de camping verscholen tussen de bergen  wordt omringd door de Sûre. Het is één van de mooiste dorpjes van het land. De burchtruïnes (927) domineren het landschap, net als de rotsen die loodrecht uit de rivier omhoogrijzen. De wandeltocht van de camping naar dit dorpje loopt langs de Sûre en is werkelijk prachtig en is goed te belopen, ook voor kinderen.

Kijk voor meer informatie op Camping Bissen

4.8/5 (4)

Wij waarderen je mening!

Laatste update:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *