Campervan Pop-Up Music Festival

Op Valentijnsdag 2021 streamde Alphavan, samen met DJ en producer Marc Spieler, ’s werelds eerste Campervan Pop-Up Music Festival.

Onder het motto “Warehouse Vibes” gaat op Valentijnsdag 2022 14.02.2022 om 19.00 uur een revival in première

Wangen im Allgäu, 11.02.2022
In samenwerking met dj en producer Marc Spieler wil het team van Alphavan iets terugdoen voor zijn vele volgers en een kleurrijk en ritmisch accent leggen in de huidige tijd. Daarom vindt op maandag 14.02.2022 om 19.00 uur een heropleving plaats van het Campervan Pop-Up Music Festival, dat in 2021 als pilot werd uitgevoerd. Onder het motto “Warehouse Vibes” zal een DJ-concert zijn première vieren, waarbij de bijzondere elementen van de Alphavan worden gecombineerd met de buitengewone muziek van Marc Spieler in een bijzondere ambiance.

Leestip:  Camperaars vermijden deze zomer massaal de hitte

Met zijn vele innovatieve systemen vertegenwoordigt de Alphavan de maatstaf in de camperklasse – niet in de laatste plaats vanwege het beschikbare hoogwaardige geluidssysteem en de vele connectiviteitsfuncties die zijn bekroond met de Connected Car Award. Hetzelfde geldt voor de muzikale creaties van Marc Spieler. In een heel bijzondere en ver weg van de alledaagse setting worden deze elementen gecombineerd. Het team kijkt uit naar de virtuele gasten tijdens de online uitzending.

Met zijn vooruitstrevende design, het veelvuldig gebruik van lichtgewicht constructies in het interieur en de zeer innovatieve lay-out spreekt de Alphavan veel verschillende klantgroepen aan. Naast het vanzelfsprekende gebruik als privé vakantiemobiel, genieten zakelijke klanten steeds vaker van een hoogwaardige rollende hotelkamer waarin zakelijke afspraken kunnen worden gemaakt of hun eigen thuiskantoor kan worden geïnstalleerd.

Leestip:  Nederland Europees koploper met aantal campings

Met het DJ-concert wil het team ook laten zien dat zoiets in de Alphavan mogelijk is: De FlexPort maakt het veilig opbergen van apparatuur zoals licht- en geluidstechniek, DJ-console en DJ-tafel mogelijk tijdens het rijden. De voeding met een hoogwaardige lithium-ion accu en spanningsomvormer maakt zulke korte pop-up events mogelijk zonder dat er stroom nodig is.

De directe streaminglink naar het Pop-Up House Festival vind je hier:

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in