De Lievelinge Een experimenteel bolwerk

De Lievelinge een creatief Bolwerk voor makers, vrijdenkers, levenskunstenaars & avonturiers van alle leeftijden met een bonte mix van klassiek kamperen, luxe en bijzondere verhuuraccommodaties en seizoenspaleisjes.

Prachtig gelegen in de Betuwe, waar de Linge zich door het landschap heen meandert. Daar in het bos, op een machtig mooi stukje oerklei aan een heerlijk zwemmeer, ligt hun bijzondere biotoop. Een initiatief van acht bevriende en bevlogen ondernemers. De ideale plek voor even helemaal ertussenuit; alleen, met gezin, vrienden of familie. Welkom thuis op hun lievelingsplek, en straks ook die van jou.

De Lievelinge is een zinnenprikkelende plek die je niet bij elkaar verzonnen krijgt, waar ze het leven samen vieren. Hun smaakmakers, gastvrouwen, hartbewakers, toverfeeën, boswachters, masseuses, troubadours, artiesten & zweefmeesters maken van ieder bezoek samen met jou een onvergetelijke Lievelinge-ervaring.

Leestip:  The Venture Tents - Go on an adventure
De Lievelinge

De Lievelinge is een podium van 10 hectare aan plekjes, parels en podia voor amateurs, hemelbestormers, gevestigde orde, jong talent of gelegenheidsartiesten.

Ze heten je welkom in hun experimenteel bolwerk voor makers, denkers en doeners van alle disciplines. Vanuit hun Lievelab geven ze het hele seizoen vorm aan een divers en bomvol programma. Met vaste waardes zoals Massages, Yoga & Qi Gong; een Kidslab programma met veel aandacht voor kunst-, cultuur- en natuureducatie; vaste programmaonderdelen met de Kampvuursessies, een Academie voor Horecatijgers, Chef’s Table, Radio Lievelinge, de Zondagsmarkt en Silent Disco’s. Daarnaast hebben ze een Artist in Residenceprogramma (AIR), programmeren ze optredens in hun Bedford Orpheum, DJ’s bij hun Junglebar en intieme concertjes tijdens Lievelinge Live in hun Spiegeltent.

Ze nodigen je uit met hun dromen te komen beleven en realiseren. Een zinnenprikkelend avontuur dat je eigenlijk niet bij elkaar verzonnen krijgt. Komt dat zien!

Leestip:  Camperpark Marina Port Zélande - camperplaats op de Brouwersdam

Website De Lievelinge: lievelinge.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in