Opening kampeerseizoen op Landgoed Mariahoeve

Los in het Bos – Opening kampeerseizoen op Landgoed Mariahoeve.

In het Drentse Papenvoort organiseert Landgoed Mariahoeve van vrijdag 1 tot en met zondag 3 april een weekend voor gave, toffe, originele, buitengewone kampeerwagens en hun liefhebbers. Neem je eigen toffe kampeerbus of retrocaravan mee, huur er een via www.tralaluna.nl of kom gezellig overnachten in een van de bijzondere logeerplekken op Landgoed Mariahoeve. Zo gaan ze met zijn allen het kampeerseizoen vrolijk openen. Kids en dogs zijn ook van harte welkom.

Vrijdag 1 april

 • Pizza avond aan het meer (met optreden van The Black River Roots)
 • Witte Wieven Charm Dance (silent disco by night)

Zaterdag 2 april

 • Ochtendmeditatie bij het meer
 • Ontbijt in Wifiwoods
 • Gluren bij de Buren
 • BBQ
 • Witte Wieven Charm Dance (silent disco by night)

Zaterdag 3 april

 • Ochtendmeditatie in het bos
 • Ontbijt in Wifiwoods
 • Workshop naar keuze
 • Indian Chef’s Table
Leestip:  Slaap zacht op de nieuwe slaapmatten van Coleman

Los in het bosGenoeg ruimte voor eigen initiatief of lekker luieren – maar ze gaan ook van alles organiseren. Ieder ochtend een meditatie in de natuur voor wie wil. En daarna natuurlijk lekker ontbijten in Wifiwoods.

Op vrijdagavond maken ze voor iedereen op hout gestookte pizza’s vanuit een foodtruck bij het meer. Kampvuur erbij, muziek, gezelligheid, wat wil een mens nog meer? Op zaterdag organiseren ze een heerlijke BBQ. Ook organiseren ze iedere avond voor wie wil een Witte Wieven Charm Dance Tour (silent disco door ons eigen bos). En op zondagavond als extraatje een Indian Chef’s Table.

GLUREN BIJ DE BUREN

Op zaterdag organiseren ze ‘Gluren bij de Buren’. Vanaf 11:00 uur, twee uur de tijd om rond te kijken in de geweldige toffe, originele, ludieke kampeermiddelen die er dit weekend op Mariahoeve aanwezig zijn. Wie daar letterlijk en figuurlijk voor open staat. Want wil je dat niet, ook geen probleem. Niets moet, alles mag!

Leestip:  Voel je welkom op Camping Botniahiem

Mariahoeve

WORKSHOPS

De vrienden van het landgoed geven op de zondag vanaf 11.30 uur allerlei gave workshops. Van fotograferen in de natuur, bushcraften, spinnen, tagine cooking, vissen, happy stones maken en hutten bouwen tot geuren in de natuur en insectenhotel bouwen.

Naast de reguliere kosten voor een kampeerplek, slaapverblijf en/of kampeermiddel vragen ze een bijdrage van 85 euro per persoon voor het hele programma inclusief eten. Voor kinderen tot en met 10 jaar vragen ze 45 euro.

Meer info over ‘LOS IN HET BOS’ en reserveren: www.landgoedmariahoeve.com en www.tralaluna.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in