CamperLink de kampeer reserveer app

De kampeer reserveer app voor het gemakkelijk reserveren van uw overnachting.

Kamperen met de camper wordt steeds populairder. Campings en camperplaatsen worden vaker bezocht en raken vaker volledig bezet.

Op de bonnefooi is spannend, maar er is kans dat je bij een locatie aankomt die vol is. Dan moet er gezocht worden naar een andere overnachtingsplek en worden er extra kilometers gereden (wat weer slecht is voor het milieu!).

Met een CamperLink profiel kan je gemakkelijk bij elke aangesloten camping of camperplaats online de beschikbaarheid inzien.

Als er beschikbaarheid is, op de gewenste datum, kun je gelijk een plekje reserveren én geven wij je de mogelijkheid deze online te betalen. Gemakkelijk, veilig en snel!

Aanmelden en reserveren

CamperLink appNadat je je nieuwe camperlocatie hebt gevonden kun je snel een profiel aanmaken. Vanuit dit profiel kan de reservering bevestigd worden en is er een mogelijkheid om deze online te betalen.
In jouw CamperLink profiel kan je vervolgens aangeven wie je bent en met wat voor camper je reist zodat de locatie weet wie er komt overnachten. Welke gegevens je deelt kun je zelf bepalen.

Leestip:  Ga je binnenkort kamperen? Dit is handig om mee te nemen!

Je kan daarnaast in jouw CamperLink portaal je toekomstige en gedane boekingen inzien. Zo vergeet je nooit meer waar je bent geweest en wat die ene leuke camping ook alweer was..

Beschikbaarheid

Door middel van de online agenda kun je de beschikbaarheid en kosten van je gewenste camping/camperplaats inzien en gemakkelijk een reservering plaatsen.
Na het selecteren van het aantal nachten krijg je meteen een overzicht van de kosten. Deze kunnen, indien gewenst, online betaald worden, maar dit kan natuurlijk ook gewoon op locatie: De keuze is aan jou.

Website CamperLink: www.camper-link.com

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in