Camping ’t Veld in Hardenberg is dé kleinste ANWB 5-sterren camping

0

Camping ’t Veld in Rheeze (gemeente Hardenberg, provincie Overijssel) is dé kleinste ANWB 5-sterren camping van Nederland, al 7 jaar lang! Zij zijn een gezellige, kleinschalige familiecamping waar voor jong en oud veel te beleven is. Ook zijn zij een zeer geschikte 50-plus camping vanwege de heerlijke ligging in het Vechtdal.

Zij mogen zich de kleinste ANWB 5-sterren camping van Nederland noemen omdat zij beschikken over minder dan 100 kampeerplekken. Ze zijn de ideale vakantiebestemming voor een fijne ontspannen, onbezorgde vakantie. Even lekker weg van de drukte, maar niet in de drukte op vakantie gaan!

Vakantie in eigen land

Overweeg je een vakantie in eigen land, of is vakantie vieren in eigen land jullie goed bevallen? Vier je vakantie (weer) in Nederland en ervaar het Vechtdal. Camping ’t Veld garandeert jullie een onbezorgde vakantie.

Kamperen in Overijssel

Kleinschalig kamperen in Overijssel? Camping ‘t Veld is, met zo’n 100 kampeerplekken, de kleinste 5-sterren camping van Nederland. Voor een fijne en ontspannen vakantie bieden zij, ondanks hun kleinschaligheid, wel een uitgebreid aanbod faciliteiten. Bij hun beleef je een gezellige familievakantie waar voor jong en oud van alles te doen is. Kamperen in Overijssel is bij hun mogelijk met een tent, caravan, vouwwagen, camper (zij hebben een camperstort), met of zonder hond en zelfs met privé sanitair! Mogelijkheden genoeg voor jouw ideale vakantie.

Leestip:  Kamperen op Landgoed Energy Up

Website Camping ’t Veld: www.campingtveld.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in