Motorhome Depot Europa’s grootste campermakelaar

Motorhome Depot is Europa’s grootste campermakelaar. Zij vinden de voor jou ideale camper of ze helpen je om jouw eigen camper op een prettige manier te verkopen.

Zij weten dat een camper meer is dan alleen een auto met een bed erin. Het is je tweede thuis. Niet voor niets zeggen camperaars “home is where I park it”. Daarom besteden ze veel aandacht aan het vinden van de juiste camper voor de juiste koper. Zij kennen elke camper die ze verkopen en zoeken samen met jou naar de perfect match.

Je camper verkopen is zowel een zakelijk als een emotioneel proces. Zij kunnen je alles uit handen nemen en het hele proces van het begin tot het eind voor je regelen. Zij garanderen de best mogelijke prijs en een verkoop zonder zorgen.

Leestip:  Campr onthult met trots het nieuwste model De Outcast

Motorhome Depot: De betere manier om een camper te verkopen of te kopen.

Door voor je op te treden als ‘campermakelaar’ kunnen zij alles wat er bij de verkoop van je camper komt kijken van je overnemen. Zij begeleiden het hele proces, van de eerste inspectie en taxatie tot het sluiten van de deal en het regelen van de betaling.
Als verkoper betekent dit dat je je geen zorgen hoeft te maken over het particulier aanbieden van je camper in de hoop dat je de juiste koper vindt. Je hoeft ook niet te onderhandelen met een dealer die alleen maar naar de handelsprijs kijkt voor jouw camper.

Zij beschikken over een uitgebreide database van mensen die op zoek zijn naar hun ideale camper. Misschien past jouw camper wel precies in hun droom.
Hebben zij een nieuwe eigenaar voor jouw camper gevonden, dan begeleiden zij jullie allebei door de hele transactie en zorgen ze ervoor dat de betaling veilig verloopt.

Leestip:  NKC - Camperland neemt Mobiledrôme-Vossenhoek over

Ben je op zoek naar een camper om te kopen, dan kun je eenvoudig door hun lijst met campers bladeren. Vind je een camper waar je wel wat meer over wil weten, dan neemt één van hun onafhankelijke campermakelaars het volledige overzicht van de camper met je door. De campermakelaar helpt je bij de aankoop en met alles wat erbij komt kijken.
Zij zijn pas tevreden wanneer jij zonder zorgen in jouw droomcamper wegrijdt, de horizon tegemoet.

Motorhomedepot.nl is een franchise organisatie en elke franchisenemer is een campermakelaar die als zelfstandig ondernemer zijn eigen regio in Nederland beheert en bedient.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in