Camping RioRequesa kleine camping in de Val di Vara

Gaat jouw voorkeur uit naar een kleinschalige, rustige camping met zwembad, gelegen midden in de natuur? Dan ben je bij RioRequesa op het goede adres. Hun camping bevindt zich in een vallei en ligt direct aan een prachtig riviertje.

De camping telt 15 plaatsen, waarvan er 4 zijn voorzien van een Cabine met eigen toilet en douche, 1  camping plek is voorzien van een ( luxe) huurtent en de rest zijn vrije plaatsen voor mensen met eigen tent. Voor vouwwagens en/of caravans zijn er twee plaatsen beschikbaar.

Cabine`s

Vanaf 1 juli 2018 verhuren zij een ruime Cabine. Deze cabine is geschikt tot 6 personen en heeft een eigen douche en wc. De cabine heeft een buiten veranda waar je lekker kunt zitten. In de cabine zijn 2 slaapkamers. 1 voor 2 personen en 1 slaapkamer met 2 stapel bedden. Er is een zit gedeelte met bank en stoelen.

Leestip:  Europa-park-camping: ideale pretparkpitstop

In het najaar van 2018 en in het voorjaar van 2019 zullen er nog 3 cabine`s worden bijgebouwd. Deze zullen wat kleiner zijn dan de eerste cabine. 1 wordt geschikt tot 4 personen en 2 cabines worden geschikt tot 5 personen. Ook deze cabines hebben een eigen douche en wc, een veranda en een buitenkeuken.

Alle cabines worden verhuurt incl handdoeken, beddengoed en keuken linnen.

Huurtenten

Hun huurtenten hebben een leefruimte van 5×3 mtr. er zijn 3 afsluitbare slaapcabines. De tenten zijn voorzien van een houten vloer en ingericht met een keukenblokje ( met koelkast, gasstel en koud stromend water) De slaapcabines zijn voorzien van bedden met goede matrassen. Beddengoed, handdoeken etc.. is aanwezig. (incl in de prijs)

Vrije plaatsen

Natuurlijk ben je ook van harte welkom met jouw eigen tent(je) of vouwwagen. (caravans en campers kunnen zij helaas alleen in het laagseizoen plaatsen). Vanwege het beperkt aantal plaatsen is het verstandig jouw plek te reserveren. Geef je dan ook aan of je met eigen tent of vouwwagen komt?. Op een aantal vrije plaatsen kun je ook een tweede tentje bijzetten, dit kan beperkt omdat ze wegens veler verzoek de camping niet te vol willen zetten.

Leestip:  Avontuurlijk kamperen
Omgeving

Ligurie staat bekend om zijn zon en zijn warm oplichtende rijen kleurrijke huizen, die weerspiegelen in de azuur blauwe zee. Het grote geheim van Ligurië zijn echter de bergstadjes, verscholen in het binnenland. Toch ligt zelfs het minst bezochte stadje merkwaardig genoeg hoogstens anderhalf uur rijden van de kust. Ze zijn te bereiken via bergpassen met ongelooflijke mooie vergezichten over de valleien. Ligurie wordt ook steeds populairder als bestemming voor wandelvakanties.

Een bezoek waard zijn onder andere de Cinque Terre met 5 in de rots kust verborgen schilderachtige dorpjes, Genua, de belangrijke haven- en handelsstad, rijk aan cultuur en historische gebouwen met een historisch centrum, het exclusieve Portofino met zijn kleine jachthaven, de middeleeuwse dorpjes in de binnenlanden zoals bv Varese Ligure, een middeleeuws sfeervol dorpje met een prachtige burcht.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud

Website camping RioRequesa: riorequesa.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in