C-tourer I – De alleskunner kan vanaf 2021 nog meer

De c-tourer is de alleskunner onder de Carthago-campers: zo vindt je bij deze serie een vloerindeling voor de gewichtsklasse tot 3,5 ton en andere vloerindelingen tot 4,5 ton totaalgewicht met een hoog laadvermogen. De serie is beschikbaar met een korte voertuig lengte, en als modellen met veel comfort tot een voertuiglengte van meer dan 7 meter. Maar één ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: optimaal reisplezier en een uitgebreide uitrusting.

Nieuw in het nieuwe modeljaar 2021: een aantal modellen zijn nu leverbaar op het premium-chassis Mercedes-Benz Sprinter! Zo kun je bij deze serie een keuze maken uit een chassis van Fiat Ducato of van Mercedes-Benz Sprinter.

Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter overtuigt met een speciaal verlaagd chassis van AL-KO en voorwielaandrijving, krachtige motor met een cilinderinhoud van 2,2 l tot 170 pk en 125 kW en lage emissies. Diverse rijassistentie- en veiligheidssystemen benadrukken het premium-chassis, evenals het optionele infotainmentsysteem MBUX (Mercedes-Benz User Experience) met spraakbesturing, navigatie en DAB+ inclusief, dat optimaal in de cockpit is geïntegreerd en aan de bestuurderscabine een luxueuze charme verleent. Hier heb je de keuze uit een touchscreen van 7 inch en 10,2 inch – inclusief ultramoderne techniek op het hoogste niveau.

Leestip:  Bijzonder flexibele indeling voor nieuwe Hobby Maxia Van 680 DT

Het spreekt voor zich dat zij je hun modellen ook op het geliefde en beproefde Fiat-chassis blijven aanbieden: het chassis overtuigt met een laag gewicht, voorwielaandrijving en een krachtige motor tot 178 pk (130 kW) en diverse rijassistentie- en veiligheidssystemen.

De alleskunner – veelvoud in het interieur

De c-tourer profiteert van talrijke verdere ontwikkelingen voor wat betreft het interieur: dankzij de optimalisatie van het dashboard, de homogene overgang naar het sideboard aan bijrijderszijde met nieuwe interieurafwerking langs de ramen en de geperfectioneerde bovenkasten boven de L-zitgroep, heeft de c-tourer een uniforme en moderne look.

Website Carthago-campers: www.carthago.com

 3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in