Park Drentheland laat je vakantiehart sneller kloppen

De avontuurlijke provincie Drenthe laat zich het best al wandelend, fietsend of te paard verkennen. Een geweldige uitvalsbasis daarvoor is dit vakantiepark Drentheland aan de rand van het Drents-Friese Wold. Geniet je graag van een luxe vakantie in een comfortabel vakantiehuis te midden van de natuur? Of vier je liever op natuurlijke wijze vakantie op de camping? Op deze ruime en bosrijke vakantiepark vindt je altijd een accommodatie die bij je past.

Eropuit in Drenthe – wandelen, fietsen en te paard!

Vele fiets- en wandelroutes brengen je op de mooiste plekken van Drenthe. De natuur is de nabije omgeving is zeer afwisselend met bos, heide en zandverstuivingen. Ook voor kinderen heeft Drenthe heel wat bezienswaardigheden en attracties te bieden. Drenthe met jouw paard ontdekken? Een uitstekend plan; de mooiste ruiterpaden van Nederland vindt je hier! Niet voor niks beschikken zij over luxe stalfaciliteiten.

Leestip:  De Bessenhof prettig, ontspannen en naakt recreëren
Activiteiten op het vakantiepark

Niet onbelangrijk is dat Park Drentheland zelf ook goede faciliteiten heeft om een fijne vakantie te genieten. Zo is er een buitenzwembad, minigolfbaan, verschillende speeltuinen, tennisbanen, jeu de boules baan, speelweides, restaurant en kiosk. En niet te vergeten: hun enthousiaste campingmedewerkers! Zij denken graag met je mee en kunnen je veel vertellen over de mogelijkheden voor een fijne vakantie. Hun vakantiehart gaat sneller kloppen als je het naar de zin hebt!

De hond is van harte welkom op park Drentheland

Park Drentheland bevindt zich in het Drents-Friese Wold. Honden zijn aangelijnd welkom in het Drents-Friese Wold. Waarom? In dit gebied bevinden zich reeën en ander wild. Reeën zijn erg schuw en kunnen op de vlucht slaan en als verkeersslachtoffer eindigen. Dit willen ze natuurlijk voorkomen. Ook zijn er hondenlosloopgebieden. Er zijn een aantal losloopgebieden verbonden aan elkaar zodat je en jouw hond ook een mooie grote wandeling kunnen maken!

Leestip:  The Venture Tents - Go on an adventure

Op ongeveer 4 kilometer van Park Drentheland bevindt zich de “spartelvijver”. De Spartelvijver is speciaal aangelegd voor honden en paarden. De nieuwe aangelegde wandelroutes maken het gebied aantrekkelijk voor de bezoekers. Je kunt hier ook gemakkelijk met de auto komen. Je parkeert dan bij het Canadameer en volgt de bordjes. De Spartelvijver bevind zich achter het welkbekende Canadameer.

Op het park dienen honden aangelijnd te zijn. Vanaf Park Drentheland kunt je direct het bos in om jouw hond uit te laten. Bij vragen of opmerkingen kun je altijd bij de receptie terrecht.

Website Park Drentheland: www.parkdrentheland.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in