Camperdream reizen is ontdekken

Camperdream – een familiebedrijf met lange historie. Je kunt bij hun terecht voor camperverkoop van een nieuwe of gebruikte kampeerauto met Bovaggarantie, camperonderhoud en camperverhuur.

Zij helpen jouw camperdroom te verwezenlijken, door je volledig te begeleiden tijdens de aankoop van jouw nieuwe of jong gebruikte Camper en het huren van een camper.
Zij zijn officieel dealer van Rapido (Het premium merk uit Frankrijk), Carado (made in Duitsland by Hymer) campers en tegenwoordige ook officieel dealer van LMC Camper.

Persoonlijk advies

Bij hun heb je een ruime keuze in nieuwe en jong gebruikte campers en staat jouw camper er niet bij dan kunnen zij uitstekend bemiddelen in de aanschaf van een camper.
Persoonlijke benadering, onafhankelijk en persoonlijk advies is hun sterke punt. Hun klanten komen bij hun omdat ze weten en ook in de praktijk ervaren dat zij hun wensen als uitgangspunt nemen.

Leestip:  Watertank en waterleiding van caravan/camper reinigen

CamperdreamZij beschikken over een SHOWROOM van 1100m² en een modern SERVICECENTER voor jouw jaarlijkse ondehoud voor zowel het camper en auto gedeelte, opbouw van accessoires zoals Satelliet, Zonnepaneel, Navigatie, Luifels e.d., APK en andere herstel werkzaamheden aan al jouw camper en caravan.

Waar bij een ander de service bij de verkoop ophoudt gaat deze bij hun als vanzelf sprekend verder.

Full-Service levering

Full-service is bij hun ook Full-Service, alle campers en caravans worden standaard* geleverd met BOVAGGARANTIE, complete onderhoudsbeurt aan motor en campergedeelte.
* tenzij anders vermeld op jouw koopcontract, oudere campers worden niet standaard geleverd met (Bovag)garantie.

Website Camperdream: www.camperdream.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in