Daktent-demonstratiedag bij CAMPWERK Tynaarlo

Dat de daktent hip is, zien we al een aantal jaren. Hoe makkelijk je kunt gaan daktentkamperen, dat het ook met jouw auto kan en waar je op moet letten, kom je allemaal te weten tijdens de daktent-demonstraties op zaterdag 4 juni van 13.00 – 17.00u bij de CAMPWERK vestiging in Tynaarlo.

Een Mini met iKamper Skycamp daktent. Een daktent kan prima worden gemonteerd op compacte auto’s.

Op avontuur in Europa

“Kamperen met een daktent straalt avontuur uit. Dat is de grote aantrekkingskracht van dit product, dat inmiddels een snellere groei doormaakt dan de verkoop van campers”. Dat is wat Ivar van der Leij van CAMPWERK Nederland beweert. In de showroom in Tynaarlostaat een brede variëteit daktenten, van het eigen merk CAMPWERK, maar ook van het Koreaanse iKamper, momenteel één van de meest innovatieve daktentmerken in de markt. Daardoor is er een daktent voor vrijwel iedere auto en voor ieder budget.

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap

Kamperen met een daktent

“Mensen die hier komen om te informeren naar de mogelijkheden van een daktent, zijn niet altijd kampeerders. Veel gebruikers combineren het met een hobby als surfen of fietsen, of zien het als alternatief voor de roadtrip die ze voorheen in verre landen deden. Met een daktent op het dak, ben je flexibel, slaap je comfortabel en hoef je niet te veel te investeren in een duur kampeermiddel,” aldus Ivar.

daktent

Een daktent kan niet alleen op een auto worden gemonteerd. Motorrijders die graag kamperen vinden ook een mogelijkheid met daktent onderweg te zijn, om op die manier ter plekke te gaan toeren.

Daktent-demonstratiedag

Om de vele vragen te beantwoorden en te laten zien wat allemaal mogelijk is, organiseert CAMPWERK Nederland de Daktent-demonstratiedag. Je kunt hier zien welke mogelijkheden er zijn, wordt er uitleg gegeven over de daklast van een auto, uitgelegd hoe je een daktent monteert en kun je zelf ook voelen hoe het is om een daktent uit- en weer in te klappen.

Leestip:  VDL Hapro wint Red Dot Design Award met de Hapro Vista daktent

“We hebben het gehele assortiment en meer staan. En ook kun je spreken met mensen die regelmatig onderweg zijn met een daktent. De bezoeker neemt dus hele praktische ervaring weer mee naar huis,” sluit Ivar af

Wanneer?

De daktent-demonstratiedag vindt plaats op zaterdag 4 juni van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis en voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Website Campwerk: www.campwerk.nl

Over CAMPWERK

CAMPWERK is de specialist op het gebied van compact kamperen en offroad oplossingen. Geïnspireerd op de Australische tenttrailers, startte Michael Krämer in 2010 zijn onderneming, welke nu is gesitueerd in Bochum. Mobiliteit, avontuur, vrijheid en verbondenheid met de natuur is wat je met de tenttrailers en daktenten van CAMPWERK kunt beleven. Sinds 2016 is CAMPWERK actief in Nederland met een eigen vestiging in Tynaarlo, Drenthe. Ook is het sinds 2018 distributeur van iKamper, het meest innovatieve daktentmerk van het moment. Het bedrijf is actief middels een uitgebreid dealernetwerk voor daktenten in een groot deel van Europa.

Leestip:  Het unieke gevoel van kamperen
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in